Happy People
Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris. Vedeta a optat pentru o ținută simplă într-o plimbare relaxantă

Publicat pe 02.06.2023 la 18:49. Actualizat pe 02.06.2023 la 20:03

Ludwika Paleta s-a fotografiat în vacanță într-o ținută simplă, dar la fel de superbă. Vedeta a optat pentru o rochie tip cămașă, deschisă la culoare.

Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris

Profimedia Images

Ludwika Paleta și-a impresionat încă o dată cei peste 4 milioane de prieteni virtuali de pe pagina personală de Instagram. Actrița se află la Paris și s-a lăsat fotografiată în cadrul Muzeului Luvru, cu un look minimalist în alegerea ținutei.

Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris

Rochia tip cămașă într-o culoare nude este cea pe care Luwika Paleta a ales-o pentru a se fotografia în vacanță la Paris. Această piesă vestimentară este printre cele mai căutate atunci când vine anotimpul călduros, dată fiind textura sa lejeră. Arată ca o cămașă purtată de bărbați, cu nasturi în partea de sus și cu o cusătură caracteristică. Lungimea mânecilor poate varia. De la lungi, scurte sau trei sferturi.

View this post on Instagram

A post shared by Ludwika Paleta (@ludwika_paleta)

Se poate purta cu o curea la mijloc sau simplă. Se poate purta în culori bej, kaki și albastru deschis. De asemenea, se poartă și cu blugi. Ludwika Paleta a ținut să folosească această piesă vestimentară în cadrul vacanței sale din Paris. Este o piesă care nu se demodează niciodată.

Actrița din Madre solo hay dos a folosit de această dată o rochie cămașă de culoare bej, una dintre cele mai sofisticate. Un detaliu inedit al acesteia este faptul că are crăpături în laterale. Vedeta a decis că o ținută comodă este ceea ce este nevoie într-o astfel de vacanță. O alegere excelentă pentru drumuri lungi. În picioare a optat să poarte adidași de culoare albă.

Ochelarii de soare fiind obligatorii în orice vacanță, nu au putut să lipsească din outfitul vedetei, pe care l-au și întregit de altfel. Actrița a optat pentru un model de aviator cu tonuri cafenii. Acest tip de ochelari se soare se potrivește pentru cele mai multe forme ale feței, la fel și pentru stilurile variate. A ales o geantă neagră, simplă, ideală pentru vacanță.

El este tatăl faimoasei Ludwika Paleta

Ludwika Paleta a ținut să împărtășească cu fanii din mediul online fotografii inedite din țara sa natală, Polonia. Actrița a călătorit în locurile copilăriei și s-a pozat cu tatăl său, Zbigniew Paleta. A împărtășit cu fanii din mediul online cele mai emoționante momente.

Tatăl faimoasei Ludwika Paleta este celebrul violonist Zbigniew Paleta. Acesta a trăit o bună perioadă în Mexic, acolo unde a compus pentru telenovele și filme, însă a decis să se întoarcă în orașul natal. De aceea, actrița călătorește de cel puțin două ori pe an pentru a-l vizita. În postarea realizată în mediul online, vedeta și-a exprimat dragostea pentru locurile în care a născut și a copilărit.

“M-am născut în acest loc și chiar dacă mă simt mexicană, mereu va exista un loc în inima mea care va aparține acestui pământ frumos.”, a scris Ludwika Paleta. Imediat, sora vedetei, actrița Dominika Paleta a scris “vă iubesc” în secțiunea de comentarii. Au urmat imediat mai multe comentarii ale fanilor de pretutindeni.

“Știam că o femeie atât de frumoasă nu putea să fie doar din Mexic. Chiar dacă și Mexicul are femei frumoase, tu ești acea frumusețe specială.”, s-a arătat într-unul dintre comentarii.

În articolul

Ludwika Paleta se află în vacanță la Paris. Vedeta a optat pentru o ținută simplă într-o plimbare relaxantă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp