Happy People
Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine. Vedeta a purtat un ruj mov

Publicat pe 17.12.2023 la 21:09. Actualizat pe 17.12.2023 la 15:12

Ludwika Paleta a pozat pentru revista New Magazine. Actrița a purtat un ruj roșu și o rochie neagră și a strălucit ca întotdeauna.

Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine

Getty Images

Ludwika Paleta a captat din nou atenția fanilor cu cea mai recentă ședință foto pentru New Magazine. A purtat o rochie neagră și ruj mov. Este una dintre cele mai îndrăgite vedete din lumea telenovelelor.

Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine

Frumoasa actriță a demonstrat încă o dată că acordă o atenție deosebită siluetei și naturaleții. Sunt o reflexie a stilului său personal. Pe contul personal de Instagram, Ludwika Paleta are peste 4 milioane de prieteni virtuali și peste o mie de fotografii și filmulețe postate.

View this post on Instagram

A post shared by Ludwika Paleta (@ludwika_paleta)

“Aruncați un ochi peste acest interviu și pozele geniale Ana Markez pe care le-a realizat în Madrid pentru New Magazine.”, și-a îndemnat actrița fanii. A primit peste 700 de comentari și 80 de mii de aprecieri, însă nu este de mirare fiind o vedetă îndrăgită. Cu această ocazie, Ludwika Paleta a purtat un ruj mo. Dacă de cele mai multe ori am văzut-o fără machiaj pe chip și complet naturală, de data aceasta lucrurile au stat cu totul altfel.

Pentru ca fanele să obțină unghii perfecte, aceasta le sfătuiește să acorde o atenție deosebită acestui aspect. Ludwika Paleta folosește de cele mai multe ori tonuri neutru, așa cum putem vedea în cele mai multe dintre imaginile publicate. A demonstrat că nu-și dorește niciodată unghii lungi pentru a străluci. Cheia stă în forma pe care acestea le au. O structură naturală oferă o grație sofisticată. Actrița s-a născut pe 29 noiembrie 1978 în Polonia.

A fost căsătorită cu Plutarco Haza între 1997 și 2008 și în prezent este căsătorită cu Emiliano Salinas. Are un fiu din prima căsnicie pe nume Nicolas Haza. A demonstrat de-a lungul timpului că își merită locul în industria cinematografică, având la activi producții de succes. Recent, Ludwika Paleta a fost implicată în mai multe zvonuri apărute în presa de scandal.

Comedianta Isabel Fernandez s-a sărutat cu Ludwika Paleta

După ce s-a zvoit că a sărutat-o pe Ludwika Paleta în timpul filmării unei pelicula, comedianta Isabel Fernandez a decis să rupă tăcerea și să vorbească în consecință.

“Nu, eu am mai spus într-un alt interviu. Crede-mă că dacă ne-am fi sărutat, eu aș fi transmis acest lucru în direct. Nu, nu m-am sărutat cu nimeni. M-aș fi sărutat cu toți cei de pe platourile de filmare de atunci. Dacă mi-ar fi spus, dă-i un sărut oricui, dar adevărul e că nu m-am sărutat cu nimeni.”, a spus vedeta.

În articolul

Ludwika Paleta surprinde cu câteva cadre provocatoare pentru revista New Magazine. Vedeta a purtat un ruj mov

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp