Happy People
Mădălina Ghenea a luat o pauză pentru a-și încărca bateriile. Cum a avut curajul vedeta sa apară în fața fanilor

Publicat pe 26.11.2022 la 11:25. Actualizat pe 26.11.2022 la 11:25

Mădălina Ghenea a părăsit platourile de filmare și a plecat în vacanță. Vedeta s-a fotografiat în timpul ritualului de îngrijire personală, în ipostaze în care nu s-a mai lăsat descoperită.

Mădălina Ghenea

Getty

Mădălina Ghenea este implicată în mai multe proiecte în această perioadă care, se pare, i-au epuizat puterile. Vedeta a decis să-și ia o vacanță de două zile pentru a se relaxa și a petrece timp cu sine însăși.

Totuși, vedeta nu a luat o pauză și de la rețelele de socializare. Aceasta a fost activă pe pagina ei de Instagram, acolo unde a adunat o comunitate numeroasă de peste un milion de persoane care îi urmăresc zilnic activitatea.

Ipostază neașteptată în care a apărut Mădălina Ghenea

La recomandarea impresarului ei, Davide Scalman, Mădălina Ghenea a postat imagini care o surprind în timp ce își face rutina de frumusețe. Vedeta și-a luat un răgaz de două zile pe care le-a petrecut singură, fără fiica ei de cinci ani, Charlotte. Actrița a declarat că a avut nevoie de un moment doar pentru sine, dar dorul de fetiță a fost prea mare.

Mădălina Ghenea s-a bucurat de momente de răsfăț, într-un loc călduros. Totuși, se pare că a avut și anumite probleme. Vedeta a ezitat să folosească protecție solară într-o zi cu temperaturi ridicate, iar acest lucru a avut consecințe asupra tenului său. Mădălina Ghenea a fost nevoită să ia măsuri pentru a rezolva această problemă, fiind în plin sezon de filmări. Vedeta a ales că folosească mai multe tipuri de măști pentru a se asigura că tenul ei va fi suficient de hidratat pentru a face față soarelui puternic.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Aceasta s-a pozat în timp ce purta o mască, după ce s-a bucurat de un mic dejun sănătos, dar nu a ezitat să folosească măști nici în timp ce se relaxa pe un șezlong. Vedeta a apărut în două costume de baie nude, unul dintre ele fiind cu paiete, semn că vedeta a ales o locație cu temperaturi foarte ridicate.

Citește și:

Chiar și în această ipostază, fanii nu au întârziat să-i apreciere postarea și să-i transmită complimente. Comunitatea o respectă pe Mădălina Ghenea, iar adevărata ei frumusețe este cunoscută și apreciată deja.

Citește și:
În articolul

Mădălina Ghenea a luat o pauză pentru a-și încărca bateriile. Cum a avut curajul vedeta sa apară în fața fanilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp