Happy People
Mădălina Ghenea a publicat o imagine în costum de baie. Trupul modelului este ireal de perfect | FOTO

Publicat pe 02.09.2022 la 20:00. Actualizat pe 02.09.2022 la 20:17

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai iubite românce de la Hollywood, dar în lumea modei. Ea a plecat încă de tânără și a luat calea străinătății croindu-și un drum printre marile vedete ale lumii. A reușit să obțină tot ce și-a dorit și astăzi culege roadele muncii sale.

Mădălina Ghenea

Getty

Mădălina Ghenea este fără doar și poate o actriță impecabilă și un model desăvârșit. A făcut ravagii cu frumusețea sa la nivel internațional și a atras alături multe nume importante. Ea avut relații cu actori mari pe care îi vedem cel mai des în filme, de exemplu cu Leonardo DiCaprio a trăit o poveste de iubire.

Mădălina Ghenea impresionează cu apariția în costum de baie

Românca pozează pentru case renumite și branduri care atârnă greu în industria fashion-ului. Cariera sa în domeniul modei a început la numai 15 ani, când a prezentat pentru celebrul creator Gattinoni, iar de atunci se bucură de succes.

De curând, ea a împărtășit cu fanii de pe rețelele de socializare câteva imagini din cadrul unui shooting foto în care apare în costum de baie.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește și:

Acesta a făcut furori printre admiratori și a primit numeroase aprecieri și cuvinte de laudă. Românca și-a etalat formele voluptoase în toată splendoarea.

Citește și:

Românca în vârsta de 34 de ani are un trup sculptat și un chip extrem de luminos. Aceasta s-a pozat pe Instagram fără urme de machiaj pe chip și a arătat tuturor cum este ea fără retușuri din pensulă.

În articolul

Mădălina Ghenea a publicat o imagine în costum de baie. Trupul modelului este ireal de perfect | FOTO

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp