Happy People
Mădălina Ghenea face senzație fără haine, pe o bracă. Costumul de baie pe care l-a îmbrăcat îi pune în evidență trupul sculptat

Publicat pe 31.05.2023 la 18:56. Actualizat pe 31.05.2023 la 22:30

Mădălina Ghenea pare să fi dat uitării situațiile delicate prin care a trecut în ultima perioadă și a revenit la activitatea sa. În timpul unei ședințe foto, modelul de la Hollywood a fost filmat pe o barcă, iar imaginile au creat valuri pe rețelele de socializare. Cum și-a făcut apariția în fața fanilor.

Mădălina Ghenea

Gettyimages.com

Mădălina Ghenea este cunoscută pentru frumusețea sa răpitoare și pentru formele sale de invidiat, iar ultima apariție a dovedit încă o dată că ea este o prezență impresionantă. Costumul de baie pe care l-a ales era atât elegant, cât și sexy, accentuându-i perfect silueta.

Cum s-a afișat Mădălina Ghenea în fața fanilor. Imaginile de pe rețelele de socilizare au devenit virale

Mădălina Ghenea a arătat că frumusețea nu se rezumă doar la aspectul exterior, ci și la forța interioară pe care a avut-o să depășească situațiile dificile.

Știm bine că a fost jefuită în aeroport, iar apoi a fost victima defăimării în spațiul public. Aceste clipe au trecut, însă, pentru Mădălina, care a demonstrat că se poate reabilita repede și își găsește forța pentru a lupta împotriva situațiilor grele.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Mădălina Ghenea a început cariera sa în lumea spectacolului ca model, apărând în campanii publicitare pentru mărci celebre precum Damiani, Dolce & Gabbana și Elie Saab. În 2010, ea a făcut primul său pas în cariera de actriță, apărând în serialul italian "Don Matteo".

De atunci, a continuat să joace în numeroase producții de teatru și film, atât în țara sa de origine, cât și în străinătate.

În articolul

Mădălina Ghenea face senzație fără haine, pe o bracă. Costumul de baie pe care l-a îmbrăcat îi pune în evidență trupul sculptat

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp