Happy People
Mădălina Ghenea, mesaj la mult timp după absență: “Dacă vă întrebați de ce am dispărut, acesta este mesajul pentru voi…”. Ce decizie a luat modelul

Publicat pe 17.05.2023 la 20:20. Actualizat pe 17.05.2023 la 20:20

Mădălina Ghenea, supermodelul român cunoscut la nivel internațional, a revenit pe rețelele de socializare cu un mesaj lămuritor după o perioadă de absență. Ea a dezvăluit motivul tăcerii sale și a împărtășit o imagine surprinzătoare.

Mădălina Ghenea

Gettyimages.com

Ea a menționat că absența ei a fost motivată de implicarea într-un nou proiect de film, în care interpretează un rol de acțiune.

Vedeta a trecut printr-o perioadă dificilă în viața sa după ce a fost victima unui jaf și a fost ulterior ținta criticilor în spațiul public. Ea a mărturisit că perioada neagră din viața sa a secat-o de puteri ajungând să slăbească 5 kilograme în trei săptămâni, acum însă a revenit cu forțe proaspete și este pregătită să întâmpine din nou lumea cinematografiei cu talentul său.

Citește și:

Mădălina Ghenea revine în forță într-un nou rol de acțiune - Supermodelul surprinde fanii cu o imagine în care apare înarmată

Mădălina Ghenea este una dintre cele mai îndrăgite și iubite actrițe de origine română care a făcut carieră la Hollywood, fiind aplaudată atât pentru talentul său, cât și pentru frumusețea sa, fiind catalogata deseori drept una dintre cele mai fermecătoare femei din lume.

"Dacă vă întrebați de ce am dispărut în ultima vreme, acesta este mesajul noii mele familii pentru voi: Departamentul pentru Operațiuni Speciale (S.O.D.) are plăcerea să o întâmpine pe Madalina Ghenea în ECHIPĂ. Madalina, iconul stilului și al frumuseții, va face parte din unele programe speciale pe care abia așteptăm să le împărtășim cu voi toți!", au scris cei din echipa Mădălinei Ghenea.

Pentru a amplifica momentul, Mădălina Ghenea a publicat o fotografie în care apare ținând o armă de calibru în mână. Această imagine surprinzătoare a stârnit reacții diverse, de la uimire până la entuziasm pentru noul său rol. Fanii au apreciat determinarea și curajul ei de a se aventura în filme de acțiune.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește și:
În articolul

Mădălina Ghenea, mesaj la mult timp după absență: “Dacă vă întrebați de ce am dispărut, acesta este mesajul pentru voi…”. Ce decizie a luat modelul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp