Happy People
Maite Perroni a împlinit 41 de ani. Artiștii RBD s-au reunit pentru a-i celebra ziua de naștere

Publicat pe 11.03.2024 la 15:27. Actualizat pe 11.03.2024 la 15:55

Maite Perroni și-a sărbătorit ziua de naștere într-un mod de-a dreptul emoționant. A fost felicitată de colegii din RBD și de fanii prezenți în mediul online.

Maite Perroni a împlinit 41 de ani și a fost sărbătorită de colegii din formație

Getty Images

Maite Perroni este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite artiste din Mexic la ora actuală. Și-a început cariera odată cu telenovela Rebelde, acolo unde a interpretat rolul Lupita Pardo. Ulterior și-a demonstrat talentul ca și interpretă în cadrul formației RBD. În prezent a sărbătorit 41 de ani alături de colegii din trupă care au decis să îi transmită câteva cuvinte emoționante în mediul online.

Maite Perroni a împlinit 41 de ani și a fost sărbătorită de colegii din RBD

Fiecare dintre colegii din trupă a ținut să-i lase un mesaj pe internet și Maite Perroni le-a răspus pe rând. Unul dintre primii care s-a pronunțat a fost Christian Chavez care a publicat și mai multe imagini cu cea pe care o numește soră de suflet.

View this post on Instagram

A post shared by Chris Cha (@christianchavezreal)

“Această femeie cu suflet de copilă care poate să vadă doar lucrurile pure și bune din toată lumea, inima ei este mai mare decât toată frumusețea fizică. Parcă a fost ieri când o lăsam să mă machieze pentru că nu știam să-mi realizez vreo umbă și o făcea doar ca să mă vadă fericit. Prietena nopților interminabile când ceream room service în cameră, impresară, mamă, prietenă și luptătoare a justiției. Femeii ăsteia pe care o pot numi soră îi doresc un La mulți ani fericit!”, a scris artistul pe pagina sa.

De asemenea, Christopher Uckermann a lăsat un mesaj la categoria instastory, acolo unde a punctat cât de mult înseamnă prezența faimoasei Maite Perroni în viața sa.

“Astăzi începe un nou an de sărbătoare în viața ta, Mai! Sper ca viața să-ți ofere mereu ceea ce cauți. Ești o luptătoare și te admir mult, surioară. Am trăit atâtea probe și atâtea binecuvântări într-un timp atât de scurt. Să continui să cucerești lumea.”, a exprimat artistul. Anahi a preferat să fie mai discretă și a scris un simplu “La mulți ani!”, însoțit de o poză alături de Maite Perroni.

Mesajul emoționant transmis de mama faimoasei Maite Perroni

Așa cum era de așteptat, familia îndrăgite artiste a ținut să lase câteva cuvinte pe rețelele sociale. Mama sa a lăsat public o imagine emoționantă în care o îmbrățișează pe fiica celebră.

“În ziua în care tu te-ai născut s-au născut toate florile în mine. Sper ca astăzi, pentru tine, prețioasa mea, să fie o zi plină de iubire. Pentru tine, totul, Pentru tine, întotdeauna. La mulți ani!”, a scris mama vedetei.

În prezent, Maite Perroni este căsătorită cu Andres Tovar și este mămica unei fetițe pe nume Lia. Născută pe 9 martie 1983, a jucat în producții precum Rebelde, Dark Desire, Triptych în 2023. Acesta din urmă a ajuns să fie una dintre cele mai îndrăgite producții din Mexic pe una dintre platformele de streaming. S-a zvonit că între 2008 și 2009, vedeta a avut o relație amoroasă cu William Levy. Cu toate acestea, ideea nu a fost confirmată niciodată de către cei doi actori. La scurtă vreme, protagonistul telenovelei a aflat că urmează să devină tătic și viața sa alături de Elizabeth Gutierrez a continuat.

În articolul

Maite Perroni a împlinit 41 de ani. Artiștii RBD s-au reunit pentru a-i celebra ziua de naștere

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp