Happy People
Maite Perroni trăiește în SUA alături de familie. Colegii din RBD nu au cunoscut-o încă pe fiica faimoasei

Publicat pe 08.06.2023 la 11:47. Actualizat pe 08.06.2023 la 12:17

Maite Perroni a devenit mămică răcent, însă colegii din RBD nu i-au văzut fiica până în prezent. Christopher Uckermann a vorbit despre motivul pentru care colega și prietena sa a luat această decizie.

Maite Perroni trăiește în SUA alături de familie

Profimedia Images

Pe data de 16 mai, faimoasa Maite Perroni și soțul său Andrés Tovar au anunțat nașterea fiicei lor cu o fotografie emoționantă postată în mediul online. Acum, unul dintre integranții RBD a vorbit despre motivul pentru care nu a cunoscut-o pe micuța Lía.

Maite Perroni trăiește în SUA alături de familie

Christopher Uckermann a vorbit în fața celor de la show-ul Hoy și a mărturisit că nu a cunoscut-o încă în prezent pe fiica prietenei sale, Maite Perroni. Împreună cu ceilalți artiști a vorbit cu Maite Perroni, protagonista telenovelei Triunfo del amor.

View this post on Instagram

A post shared by Christophervon (@christophervuckermann)

“Încă nu am cunoscut bebelușul. Am vorbit cu ea, dar n-am văzut bebelușul. Nu ne-a lăsat să o vedem încă, este abia născută.”, a spus Christopher Uckermann. Artistul spune că este nerăbdător să se întâmple asta.

“O s-o vedem în curând.”, a precizat actorul din Rebelde, ulterior menționând despre locația faimoasei Maite Perroni din prezent. A vorbit și despre starea acesteia de sănătate, de când a devenit mămică pentru prima oară. Vedeta se pare că este fericită cu noua etapă a vieții.

“Se află în SUA, dar am putut să vorbesc cu ea. E foarte fericită, foarte mulțumită acum.”, a spus actorul. Acum aproximativ trei săptămâni, actrița și-a anunțat noua etapă a vieții pe contul personal de Instagram, unde a publicat o imagine emoționantă cu mâinile împreunate.

“Bine-ai venit, iubirea noastră necondiționată. Ești cea mai mare binecuvântare. Te iubim, Lia.”, a scris Maite Perroni în dreptul postării. De atunci, vedeta nu a mai ținut să publice. Are peste 11 milioane de fani și peste o mie de fotografii și filmulețe arătate prietenilor virtuali până în acest moment. S-a căsătorit cu producătorul Andrés Tovar în 2022, după ce la începutul relației au fost judecați pentru legătura lor. Urmează o perioadă aglomerată pentru vedeta care a interpretat personajul “Lupita” în “Rebelde”, asta pentru că turneul RBD este aproape.

Cine este Andrés Tovar, soțul faimoasei Maite Perroni

Are 39 de ani, s-a născut în Chiapas și este un producător cunoscut în Mexic. Până în prezent a realizat nenumărate filme. Are propria companie care realizează proiecte independent. A fost căsătorit cu actrița Claudia Martin în 2019, însă relația lor nu a funcționat și au divorțat în același an. S-a spus că ar fi înșelat-o cu Maite Perroni, însă cei doi au declarat contrariul.

View this post on Instagram

A post shared by Maite Perroni Beorlegui (@maiteperroni)

Cu fiecare ocazie pe care a avut-o, a ținut să-i ia apărarea partenerei sale din prezent și să demonstreze că sentimentele sale sunt reale. Are peste 200 de mii de fani pe pagina personală de Instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

Printre cele mai importante lucrări profesionale ale sale se numără “Eros y nosotros”, “Visita de doctor”, “Sale el sol” și “De pisa y corre”.

“A fost un moment foarte emoționant. Am aflat de sarcină pe 8 septembrie, iar noi ne-am căsătorit pe 9 octombrie. Este minunat cum viața, Dumnezeu și Universul sunt prezente pentru a-ți oferi daruri. Totul ajunge să fie la locul lui.”, a transmis Maite Perroni ca anunț al sarcinii.

În articolul

Maite Perroni trăiește în SUA alături de familie. Colegii din RBD nu au cunoscut-o încă pe fiica faimoasei

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp