Happy People
Mara Oprea a vorbit deschis cu fanii despre vacanța pe care a petrecut-o în Egipt. Ce s-a întâmplat special cât a fost ea

Publicat pe 06.01.2022 la 17:03. Actualizat pe 06.01.2022 la 17:54

Mara Oprea s-a bucurat de o vacanță binemeritată în Egipt, acolo unde a fost însoțită de un domn misterios. Actrița din Adela a venit cu o mulțime de amintiri și cu experiențe pe care nu o să le uite prea curând. Ce s-a întâmplat inedit cât timp îndrăgita actriță a fost la piramide.

Mara Oprea

Instagram/Mara Oprea

Tânăra în vârstă de 21 de ani s-a distrat departe de România în pauza dintre sezoanele 2 și 3 Adela. Ajunsă în țară, Mara a vorbit puțin fanilor despre experiența trăită în Egipt, acolo unde a prins una dintre cele mai friguroase săptămâni, cu 2- de grade Celsius.

Cum a fost vacanța Marei Oprea în Egipt

Mara Doriana Oprea, pe numele său complet, a avut parte de o vacanță perfectă departe de agitația Capitalei și s-a putut relaxa la căldură.

Actrița a mărturisit că cel mai mult i-a plăcut excursia la piramide: “Am simțit o energie pe care n-am mai întâlnit-o și chiar m-am relaxat”, mai mult acesta a vorbit și despre cum a fost să meargă pe o cămilă.

“Experiența a fost super, dar am văzut de fapt cum sunt tratate cămilele și privind astfel, probabil nu voi mai călări. Din păcate ele suferă și sunt foarte chinuite”, a scris Mara Oprea pe InstaStory.

Mara Oprea a vorbit și despre un moment inedit pe care l-a trăit acolo: “Au fost în jur de 20 de grade, poate chiar mai mult. Oricum, foarte cald față de România. În ultima zi a plouat și am înțeles că am ajuns în cea mai friguroasă săptămână. Când am plecat a nins, ceea ce nu s-a mai întâmplat de 50 de ani în Egipt”, spus Mara.

Mai mult, ea a fost fascinată de mumii: “Ce pot spune este că egiptenii foloseau o substanță pentru a conserva mumiile , a cărei ingrediente nu sunt cunoscute nici în ziua de azi. Astfel nu putrezeau. N-am avut voie să fotografiem mumiile, dar sunt absolut spectaculoase”.

Actrița nu a fost singură, ci însoțită de un domn misterios alături de care s-a fotografiat la un pahar de vin. Mara a preluat în Insta Story o postare făcută de bărbatul alături de care este în vacanță.

Postarea sa a luat prin surprindere fanii care s-au întrebat dacă între cei doi există mai mult decât prietenie, însă nu există nicio altă dovadă în acest sens, Mara Oprea rămânând fidelă discreției care o caracterizează.

Actrița este îndrăgită la nivel național datorită talentului, dar și a frumuseții sale și cu siguranță sunt mulți pretendenți care visează să-i fie alături, însă Mara este atât de discretă încât puțini sunt cei care au aflat despre vreo relație de iubire a sa.

În articolul

Mara Oprea a vorbit deschis cu fanii despre vacanța pe care a petrecut-o în Egipt. Ce s-a întâmplat special cât a fost ea

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp