Happy People
Mara Oprea, actrița principală din serialul "Adela", cu o fustă mini la plimbare. Imaginea la care fanii i-au zis că este o "Regină"

Publicat pe 19.05.2021 la 12:51. Actualizat pe 19.05.2021 la 13:22

Mara Oprea este una dintre cele mai iubite figuri din România, care atrage admirația a mii de oameni atunci când își face apariția pe tv sau în mediul online. Personajul principal din serialul Adela a postat o postare incendiară pe rețelele de socializare.

Mara Oprea

Antena 1

Mara Oprea este foarte activă pe social media și își surprinde admiratorii cu fiecare postare a sa. Îndrăgita protagonistă din serialul Adela, de la Antena 1, este o tânără superbă în vârstă de 20 de ani, care și-a pus bazele unei cariere impresionante.

Mara Oprea și-a încântat cei aproximativ 74.000 de urmăritori de pe Instagram cu două fotografii. Aceasta s-a pozat la plimbare și a ales să îmbrace o ținută de vară, care îi pune în evidență trupul. Piesa de rezistență a ținutei este fusta mini albă cu buline, care îi lasă la vedere picioarele atent lucrate.

Fanii au copleșit-o cu numeroase comentarii în care îi spun cât de frumoasă este, iar unul dintre admiratori i-a făcut o remarcă specială: "Regină".

View this post on Instagram

A post shared by m a r a o p r e a (@mara_doriana)

Cine este Mara Oprea, actrița principală din serialul Adela

Mara este absolventa colegiului Gheorghe Lazăr și a studiat teatrul la UNATC. Tânăra actriță, deși nu profesează de mult timp, a câștigat deja în 2017 un premiu pentru rolul principal feminin la festivalul de teatru de la Botoșani intitulat AmFiTeatru, pentru rolul său, Colombe.

Frumoasa actriță a mai jucat în piese de teatru precum „Viaţa plictisitoare şi preaplină a visătorului François”, care a fost jucată pe scena Teatrului Excelsior. Mara a jucat pe atunci alături de Loredana Cosovanu, Dana Marineci și Dan Pughineanu.

Pe lângă teatru, Mara mai este pasionată și de pian, aceasta având pe contul său de Instagram o postare performând la instrument. De asemenea, una dintre marile pasiuni ale marei este baletul, aceasta având pe rețelele sociale fotografii în care face mișcări de dans.

View this post on Instagram

A post shared by m a r a o p r e a (@mara_doriana)

Mara Oprea a îmbrățișat personajul pe care îl interpretează în serialul Adela, care i se potrivește de minune. Mara interpretează rolul Adelei, o fată de la țară, foarte muncitoare, care visează să devină jurnalistă. Adela este o fată simplă, bună la suflet și extrem de prietenoasă.

Serialul în care joacă Mara Oprea este difuzat în fiecare joi, de la 20:30 pe Antena 1 și este o adaptare liberă după serialul O hayat Benim / This is my life, produs de Fox Turcia, adaptarea fiind semnată de Simona Macovei, Radu Grigore, Conrad Mericoffer, Bianca Mina și Ruxandra Ion.

În articolul

Mara Oprea, actrița principală din serialul "Adela", cu o fustă mini la plimbare. Imaginea la care fanii i-au zis că este o "Regină"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp