Happy People
Mara Oprea, ținută pe brațe de doi dintre colegii săi de platou. Ipostaza în care a fost surprinsă a adunat multe reacții. Când începe sezonul 3 Adela

Publicat pe 13.01.2022 la 17:35. Actualizat pe 13.01.2022 la 19:26

Mara Oprea a fost surprinsă în brațele a doi colegi de platou, iar anunțul făcut de actori a încântat pe toată lumea. Cine o alintă pe actrița din Adela și cine o ține în brațe, ca pe o regină.

Alecsandru Dunaev, Mara Oprea și Oana Moșneagu, actorii din serialul Adela

Antena 1/ Adela

Mara Oprea este fără doar și poate una dintre cele mai îndrăgite actrițe din România. Acesta s-a făcut remarcată în lumea filmului prin rolul Adelei, fata a cărei viață a fost furată de către sora sa avară. Ea a reușit să ajungă în casele, dar și în inimile oamenilor cu talentul său, lucru care nu poate decât să-i bucure pe producători, dar și pe actriță.

După finalul sezonului 2 al serialului Adela, Mara Oprea s-a distrat într-o vacanță binemeritată, departe de România. Actrița a ales să-și petreacă pauza intre filmări la piramide, în Egipt, acolo unde a fost însoțită de un domn misterios. Actrița a făcut spectacol acolo, iar fotografiile pe care le-a publice în mediul online au făcut deliciul fanilor.

Cum a fost surprinsă Mara Oprea în brațele lui Vlad Gherman și ale lui Alecsandru Dunaev

Timpul vacanței s-a scurs, iar actrița a revenit în România unde a profitat de timpul petrecut alături de colegii săi de platou. De curând, Vlad Gherman a postat o fotografie în care Mara Oprea este ținută pe brațe de către el, dar și de către partenerul său din film, Alecsandru Dunaev (Mihai).

Desigur, postarea a atras ca un magnet atenția fanilor, iar anunțul făcut la unison de către toți actorii a bucurat inimile fanilor de pretutindeni: “Primele vești bune încep să vină! SEZONUL 3 din Adela se vede pe Antena 1 din 27 IANUARIE”.

View this post on Instagram

A post shared by (@vladgherman_oficial)

Toată lumea s-a întors din vacanțe și se pregătește pentru a da din nou start filmărilor mult așteptate.

Citește și:

Ce noutăți aduce sezonul 3, din Adela

Aşteptarea a luat sfârşit! Cum #dacaejoieAdela, cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu”, va avea premiera tot într-o joi, de la 20:30, la Antena 1. Care e data începerii celui de-al treilea sezon.

Telespectatorii vor afla în sfârșit pe cine a nimerit glonțul tras de senatorul Iftimie la finalul ultimului episod al sezonului doi. Dramatica scenă a împușcăturii a lăsat aproape 2 milioane de telespectatori cu sufletul la gură și mai multe întrebări fără răspuns: Cine a fost împușcată, Adela sau Andreea? Va dispărea una dintre cele două surori?

Cel mai nou sezon al serialului Adela - „Ce-i al tău e și al meu” va avea premiera joi, 27 ianuarie 2022, de la 20:30, la Antena 1.

„Sezonul trei vine cu răsturnări de situații la care nu se așteaptă nimeni. Am avut și am de jucat secvențe foarte grele, care m-au pus în situația de a mă imagina în situații limită pe care nu le-am trăit niciodată. Relațiile noi care apar sunt surprinzătoare, iar povestea serialului devine din ce în ce mai interesantă, odată cu întâmplările neașteptate care se petrec în poveste!”, a mărturisit Mara Oprea, pentru A1.ro.


În articolul

Mara Oprea, ținută pe brațe de doi dintre colegii săi de platou. Ipostaza în care a fost surprinsă a adunat multe reacții. Când începe sezonul 3 Adela

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp