Happy People
Marlene Favela, la un pas de moarte. Actrița a suferit un atac cerebral, dar nu și-a dat seama

Publicat pe 05.02.2022 la 20:20. Actualizat pe 05.02.2022 la 16:53

Celebra actriță Marlene Favela a decis să povestească episodul tragic în care a descoperit că a făcut atac cerebral fără să știe. Vedeta a fost la un pas de moarte.

Marlene Favela pe coperta revistei Open Magazine în 2015

Profimedia Images

La momentul actual, Marlene Favela se bucură de succesul pe care i l-a adus cariera de actriță, dar și de rolul de mamă pe care l-a îmbrățișat de curând. Micuța Bella a împlinit doi ani în octombrie 2021, iar fericirea pe care a resimțit-o vedeta de când a devenit mămică, nu se poate exprima în cuvinte.

Cu toate acestea, nu totul a fost roz în viața acesteia de-a lungul timpului. Acum nouă ani, actrița din “La Desalmada” a suferit un atac cerebral care a ținut-o la terapie intensivă timp de trei săptămâni.

Actrița a povestit totul despre acea perioadă mai puțin fericită din viața ei.

Marlene Favela, la un pas de moarte

Marlene Favela a trecut prin fața morții acum nouă ani, atunci când a suferit un atac cerebral. Actrița putea să moară fără să știe, însă a dorit să le destăinuie și fanilor cum a fost când a aflat ce s-a întâmplat de fapt.

Într-un interviu pe care l-a oferit recent, Marlene Favela a explicat pas cu pas ce simptome a avut și cum a reușit să treacă peste asta. A fost în august 2012 când vedeta a suferit un atac cerebral care putea să-i provoace moartea.

În acel an, Marlene Favela a zburat din Mexic la Miami și s-a gândit că aerul condiționat din avion i-a provocat starea care a trimis-o direct la terapie intensivă. Actrița a mărturisit că este alergică la aer condiționat, asta pentru că atunci când avionul a aterziat, a simțit o presiune din cauza acestuia.

View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

Cu toate acestea, aceasta s-a gândit că este vorba doar de o alergie. Ulterior, aceasta s-a întâlnit cu prietenul ei bun, Alberto Gómez, cel care a scris scenariul pentru telenovela “Gata Salvaje”.

Cei doi au avut o mică ceartă, iar actrița și-a dat seama că nu se simte tocmai bine, așa că a decis să doarme pentru câteva ore, asta după ce și-a terminat exercițiile sportive. Stările de rău era încă prezente, așa că Marlene Favela a crezut că este vorba despre o gripă.

Marlene Favela a suferit un atac cerebral

După ce s-a trezit, Marlene Favela a simțit furnicături la extremități, așa că a început să-și pună întrebări.

“Am început să simt că-mi amorțesc mâinile și picioarele. Am început să țip după prietenul meu. I-am spus că asta nu este normal și că trebuie să mă ducă la un spital.”, a povestit actrița.

Cu toate că a ajuns de urgență la spital, personalul medical a spus pe atunci că actrița avea o problemă la nivel cerebral, așa că invetigațiile trebuiau să continue. Cu toate că putea să meargă cu ambulanța, Marlene Favela a decis să-și croiască singură drum până la terapie intensivă, la un alt spital.

Actrița a fost supusă unui RMN, astfel că doctorii și-au dat seama că aceasta a suferit un atac cerebral și trebuia operată de urgență.

Marlene Favela credea că acest lucru se poate întâmpla doar dacă ești inconștientă, nu și-a dat seama pe atunci că se pot întâmpla astfel de incidente, fără să știi ce ai cu adevărat.

“Aș fi putut să mor fără să-mi dau seama.”, spune actrița.

În articolul

Marlene Favela, la un pas de moarte. Actrița a suferit un atac cerebral, dar nu și-a dat seama

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp