Happy People
Marlene Favela și-a sărbătorit fiica. Micuța Bella Seely a împlinit 3 ani

Publicat pe 13.10.2022 la 15:02. Actualizat pe 13.10.2022 la 15:29

Marlene Favela și-a sărbătorit fiica. Micuța Bella Seely a împlinit 3 ani, însă toți se întreabă acum dacă tatăl său mai ține legătura cu ea.

Marlene Favela și-a sărbătorit fiica în vârstă de 3 ani

Profimedia Images

Pe data de 12 octombrie, faimoasa actriță de telenovele Marlene Favela și-a sărbătorit fiica. Micuța Bella Seely a împlinit 3 ani și a sărbătorit alături de mama sa. Acum toată lumea se întreabă ce legături mai are vedeta cu tatăl fiicei sale, dat fiind faptul că bărbatul își are reședința în Australia.

Marlene Favela și-a sărbătorit fiica

Fiica faimoasei Marlene Favela a împlinit vârsta de 3 ani, iar actrița a ținut să-i lase un mesaj emoționant pe pagina personală de Instagram. Cu o serie de fotografii atât din timpul sarcinii, dar și după ce micuța s-a născut, așa a ținut mămică să celebreze momentul.

View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

“Când am știut că o să vii în viața mea, te-am așteptat ca pe cineva care așteaptă cea mai frumoasă comoară.”, scrie vedeta la începutul scrisorii din mediul online. “Aveam certudinea că ești darul cel mai prețios al vieții, iubirea mea pentru totdeauna și te-am așteptat răbdătoare și te-am desenat de mii de ori în vise. Am așteptat ora în care să-ți văd chipul și să te țin în brațe.”, a continuat aceasta. Vedeta de telenovele a recunoscut faptul că timpul a trecut repede, iar acum trei ani afla că este însărcinată.

Printre vedetele care au felicitat-o se numără Cecilia Galliano, Ana martin și Maribel Guardia. Jomari Goyso, cel care este nașul fetiței, a ținut să lase de asemenea câteva cuvinte pe internet.

Citește și:

“Mi se pare un vis că deja se împlinesc 3 ani de când te-ai născut. Finuța mea, te iubesc foarte mult! Vreau să te îmbrățișez și să te pup. Mulți ani înainte, Bella Seele! Te iubesc, Marlene Favela!”, a scris acesta, potrivit Univision.com. Micuța a venit pe lume în urma relației dintre actriță și impresarul australian, George Seely. Cei doi s-au despărțit în 2020. Cu toate acesteaa, vedeta nu a dorit să ofere informații legate despre relația micuței cu tatăl său.

Marlene Favela vorbește despre relația fiicei sale cu tatăl său, George Seely

Micuța a primit felicitări nenumărate, însă Marlene Favela nu a vrut să dea detalii despre relația dintre fiică și tatăl său.

“Sunt lucruri ce îi aparțin doar ei. Dacă doriți să știți ceva despre mine, o să vă spun bucuroasă, dar nu dau detalii despre viața sa. Tot ceea ce are legătură cu fiica mea este privat.”, a spus vedeta. Impresarul australian este absent din mediul online, însă de puține ori publică fotografii cu fiica sa Bella. Ultima imagine urcată cu cea mică datează din 21 iulie 2020, iar Marlene Favela a ținut să aprecieze postarea.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Marlene Favela (@marlenefavela)

Cât despre actriță, aceasta a împărtășit în nenumărate rânduri imagini cu singura sa fiică, iar cei peste 6 milioane de fani din lumea întreagă au ținut întotdeauna să-i fie alături. Îmbrăcată într-o rochiță de culoare galbenă și cu un tort alb presărat cu multe detalii colorate, acestea au fost câteva dintre detaliile zilei de naștere a micuței. Petrecerea a fost pe măsura așteptărilor, iar galben a fost culoarea predominantă în cadrul evenimentului. Sute de comentarii și mii de aprecieri au fost lăsate de cei din mediul online.

În articolul

Marlene Favela și-a sărbătorit fiica. Micuța Bella Seely a împlinit 3 ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp