Happy People
Mert Yazıcıoğlu a fost întrebat despre fosta sa parteneră, Afra Saraçoğlu. Răspunsul i-a uimit pe fanii din mediul online

Publicat pe 02.09.2024 la 15:01. Actualizat pe 02.09.2024 la 15:40

Mert Yazıcıoğlu a făcut noi declarații despre fosta sa parteneră. Răspunsul i-a uimit pe fani, asta pentru că nu se așteptau la un astfel de deznodământ.

Mert Yazıcıoğlu a fost întrebat despre fosta sa parteneră, Afra Saraçoğlu

Instagram

Mert Yazıcıoğlu și Afra Saraçoğlu au format un cuplu înainte ca vedetea să facă parte din proiectul Golden Boy – Dragoste rebelă. Odată ce a primit rolul principal și s-a îndrăgostit de colegul său de platou, lucrurile au stat cu totul altfel între ei.

Mert Yazıcıoğlu a fost întrebat despre fosta sa parteneră, Afra Saraçoğlu

Răspunsul pe care l-a oferit actorul i-a uimit fără doar și poate pe fani. Chiar dacă mulți știau că legătura lor s-a rupt cu ceva vreme în urmă, nimeni nu se aștepta la astfel de declarații. Mert Yazıcıoğlu este și el un actor extrem de îndrăgit în Turcia. Are peste 2 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 200 de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Mert Yazıcıoğlu (@mertyazicioglu)

Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, acolo unde actorul s-a bucurat de cele mai frumoase momente.

“Pentru mine este în trecut.”, a spus actorul despre fosta sa parteneră, în prezent protagonistă în seria Golden Boy – Dragoste rebelă. Deși au format un cuplu timp de patru ani, cei doi au ținut să rupă legăturile. Ulterior, a format un cuplu cu Mert Ramazan Demir, un prieten foarte bun, dar și noul coleg al actriței.

Citește și:

A fost surprins de către jurnaliști împreună cu Burak Dakak și Leyla Tanlar. Cei doi urmează să se căsătorească, însă nu au anunțat data nunții.

“Nu ne grăbim să ne căsătorim. O să o facem când dorim. Putem să mergem și acum să ne căsătorim, suntem foarte fericiți.”, au spus cei doi. În ceea cel privește pe Mert Yazıcıoğlu, acesta a spus că nu formează un cuplu la momentul actual.

“Sunt foarte fericit așa. Nu mă îngrijorează ideea. A trecut mult timp de atunci pentru mine. Dacă vrei, hai să vorbim despre viața de liceu, e mult mai logic pentru mine să facă o astfel de referință.”, a declarat actorul, arată normhaber.com.

Detalii despre Mert Yazıcıoğlu

Născut pe 10 mai 1993, acesta este fără doar și poate un nume cu rezonanță în Turcia. A jucat alături de nume precum Ozcan Deniz și Alina Boz, iar personajele pe care le-a interpretat au rămas în amintirea fanilor pentru totdeauna.

Citește și:

La 31 de ani are la activ 12 producții în care a jucat. Primele două dintre acestea i-au adus rolul secundare, ca din 2013 să fie adus în distribuția seriei Karagul. A avut astfel șansa de a fi urmărit de fani pe micile ecrane timp de 125 de episoade.

În 2016 a jucat timp de 15 episoade în Umuda Kelepçe Vurulmaz, alături de actrița Begüm Birgören. Încetul cu început, actorula și-a dezvoltat portofoliul și a devenit cunoscut atât în Turcia cât și pretutindeni. Pagina sa de instagram a reușit să crească, asta pentru că actorul a ținut să interacționeze cu fanii săi. Cu toate acestea, a rămas discret în ceea ce privește viața personală. A format un cuplu cu Dilan Cicen Deniz pentru o scurtă perioadă de timp. Nu au comentat prea mult vestea despărțirii din mai multe motive personale.

În articolul

Mert Yazıcıoğlu a fost întrebat despre fosta sa parteneră, Afra Saraçoğlu. Răspunsul i-a uimit pe fanii din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp