Happy People
Mesajul Mădălinei Ghenea după încercările prin care a trecut: “Crezi că a ucide este greu? Încearcă vindecarea!”. Vedeta și-a îngrijorat fanii

Publicat pe 10.02.2023 la 13:13. Actualizat pe 10.02.2023 la 13:24

Mădălina Ghenea a trecut printr-o perioadă extrem de dificilă după ce a fost jefuită și hărțuită în mediul online. Acesta a publicat de curând un mesaj care a sugerat fanilor că se află într-o perioadă de vindecare, după clipele de groază, dar aceștia sunt îngrijorați pentru ea.

Mădălina Ghenea

Gettyimages.com

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai cunoscute actrițe și modele din România, a vorbit deschis în ultimele luni despre experiența neplăcută pe care a avut-o după ce a fost jefuită în decembrie 2022.

E a mărturisit că a stat închisă în casă vreme de 3 săptămâni după evenimentul care i-a provocat chiar și atacuri de panică. Pierderea bijuteriilor nu a fost o problemă pentru ea, ci faptul că a fost urmărită și cineva i-a știut cu exactitate traseul, reușind să o jefuiască; "Am stat închisă în casă trei săptămâni, dar promit că mă voi întoarce la normalitate. Îmi pare rău că arăt epuizată, chiar mă străduiesc să-mi revin, dar nu e ușor deloc.

Am avut atacuri de panică din cauza a ceea ce mi s-a întâmplat. Sper să mă întorc la viața mea normală și să uit", a spus Ghenea pe Instagram. Ea a menționat că a slăbit 5 kg după această perioadă de trei săptămâni, de lacrimi, potrivit Libertatea.

Mădălina Ghenea revine în mediul online cu un mesaj care i-a îngrijorat pe fani: “Crezi că a ucide este greu? Încearcă vindecarea!”

Nu i-a fost deloc ușor îndrăgitei Mădălina Ghenea să se lovească inclusiv de criticile soției lui Dragoș Săvulescu, Angela Martini, care a vorbit urât la adresa ei, a spus ea într-un alt interviu: „Sunt ok, dar sunt din păcate înconjurată de foarte multă răutate și oameni care inventează tot felul de lucruri urâte ca să își facă puțină reclamă, pentru că altfel nu i-ar băga nimeni în seamă”, a mai spus Mădălina Ghenea.

Ultima imagine postată de vedetă are și un mesaj care indică perioada delicată în care se află modelul: “Crezi că a ucide este greu? Încearcă vindecarea! Poți sparge ceva în două secunde. Dar poate dura o veșnicie pentru a repara”.

View this post on Instagram

A post shared by Madalina Diana Ghenea (@officialmadalinaghenea)

Citește și:
În articolul

Mesajul Mădălinei Ghenea după încercările prin care a trecut: “Crezi că a ucide este greu? Încearcă vindecarea!”. Vedeta și-a îngrijorat fanii

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp