Happy People
Mesajul pe care Alp Navruz i l-a lăsat actriței Ayca Aysin Turan. Cei doi nu au confirmat încă relația de iubire

Publicat pe 27.11.2021 la 20:07. Actualizat pe 27.11.2021 la 20:33

Alp Navruz și Ayca Aysin Turan s-au cunoscut pe platourile de filmare și de atunci au rămas nedespărțiți. Cu toate că cei doi continuă să posteze fotografii și filmulețe pe rețelele de socializare, niciunul nu a confirmat încă relația de iubire. Recent, actorul i-a lăsat un mesaj emoționant colegei sale.

Alp Navruz în cadrul Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul în martie 2019

Getty Images

Deși nu au confirmat încă relația de iubire și continuă să declare că sunt prieteni buni, Alp Navruz și colega lui de platou, Ayca Aysin Turan postează mesaje emoționante pe rețelele de socializare.

Dat fiind faptul că la orice apariție în online cei doi sunt îmbrățișați sau foarte aproape unul de altul, internauții continuă să creadă în relația lor de iubire. Recent, actorul a postat un mesaj pe Twitter, special pentru Ayca Aysin Turan.

Imediat, blondina i-a răspuns și fanii nu au putut să nu comenteze pe marginea conversațiilor celor doi.

Mesajul pe care Alp Navruz i l-a lăsat actriței Ayca Aysin Turan

“Nu rupe tradiția, hai să facem un selfie împreună. Salut eforturile tale.”, a scris actorul din “Ține-mă de mână, Alp Navruz.

Doar o zi a trecut până când Ayca Aysin Turan a răspuns mesajului, iar două poze împreună cu Alp Navruz au apărut pe contul personal de Twitter al celor doi. Peste 7 mii de aprecieri a primit actorul în dreptul postării, iar frumoasa Ayca Aysin Turan peste 5 mii de asemenea reacții.

“Doamne, ce mă bucur că Ayca este din nou în viața lui Alp”, “Ce ochi frumoși”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de internauți.

Alp Navruz și Ayca Aysin Turan sunt protagoniștii unui nou serial turcesc, iar din această cauză fanii au căzut de acrod că relația rol de pe platourile de filmare ar fi trecut și în viața reală. Până ce doi să confirme relația, bărbatul postează pe rețelele sociale fotografii în care apare împreună cu Ayca Aysin Turan și are de fiecare dată mesaje speciale venite din partea fanilor cu privire la relația lor.

Chiar de ziua actriței, Alp Navruz i-a transmis acesteia un mesaj emoționant chiar pe contul de Instagram.

Se înțeleg bine pe platourile de filmare, acolo unde joacă rolul unor îndrăgostiți, dar și în viața reală, așa că fanii cu greu se abțin să nu considere relația dintre Alp Navruz și Ayca Aysin Turan ca fiind una cât se poate de adevărată.

Alp Navruz nu a confirmat încă relația de iubire cu Ayca Aysin Turan

Cei doi au mărturisit că nu sunt iubiți, însă relația rol de prietenie este una specială. Imediat după această declarație, Alp Navruz a postat o fotografie pe contul personal de Instagram, acolo unde apărea alături de colega lui, într-una din scenele din serial. Actorul a ținut să lase și un mesaj cu ocazia zilei de naștere a vedetei.

Ayca Aysin Turan nu a rămas indiferentă la mesajul trimis de colegul ei, așa că i-a răspuns acestuia, cât și fanilor de pe rețelelor de socializare care i-au urat o zi frumoasă de naștere.

Alp Navruz are 31 de ani, iar Ayca Aysin Turan are 29 de ani, ambii fiind născuți în Turcia. Sunt doi actori deja renumiți în țara natală și serialele în care joacă au trecut granițele țării lor.

În articolul

Mesajul pe care Alp Navruz i l-a lăsat actriței Ayca Aysin Turan. Cei doi nu au confirmat încă relația de iubire

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp