Happy People
Motivul pentru care o scenă jucată de Elizabeth Gutiérrez în „Destine futate” a fost tăiată la montaj

Publicat pe 12.02.2021 la 13:20. Actualizat pe 12.02.2021 la 13:28

„Destine furate” a fost una dintre primele seriale în care a jucat frumoasa actriță Elizabeth Gutiérrez. Ceea ce puțină lume știe este faptul că telenovel a avut o scenă eliminată de pe micile ecrane.

Actrița Elizabeth Gutiérrez a avut de filmat o secvență în care a sărit dintr-un elicopter

Getty Images

Povestea în care Elizabeth Gutiérrez a jucat alături de actorii William Levy, Sonya Smith și Jorge Luis Pila a fost un adevărat succes în urmă cu mai bine de 13 ani. Ceea ce publicul nu știe însă este că întreaga echipă de producție a avut o surpriză de proporții, la vremea respectivă.

Cea care i-a dat viață personajului Parola, sora protagonistului a avut de ănregistrat o scenă foarte compleză și, totodată, foarte costisitoare. Univision, canalul care a difuzat telenovela a luat decizia ca fix respectiva scenă să nu fie prezentată publicului larg.

„Destine furate” a avut o scenă eliminată

Este vorba despre o secvență filmată direct din elicopter, deasupra mării. Direct de la înălțime, personajul jucat de Elizabeth Gutiérrez se aruncă în apă, în timpul zborului. Nu a fost vorba despre niciun trucaj. O cascadoare profesionistă i-a luat locul actriței în timpul saltului de la înălțime.

Adevărul a ieșit la suprafață odată cu o postare recentă a lui Alberto Gómez, scriitorul melodramei, pe pagina sa de Instagram. El a postat filmulețul, însoțit de explicații.

„Când s-a difuzat episodul am fost cu toții șocați să vedem că scena aceasta a fost eliminată.”, a povestit el, prin intermediul rețelelelor de socializare.

El a explicat rolul esențial al respectivei scene. De asemenea, scriitorul a subliniat faptul că aceasta s-a filmat în ciuda unor costuri exorbitante.

„Unele scene măresc costurile de producție ale telenovelelor. Acesta a fost și cazul acelei scene specifice. Închirierea elicopterului a fost excesiv de costisitoare, dar a fost scrisă în scenariu și s-a făcut. Lucrul important al scenei a fost acela de a arăta privitorului cât de nebună, ireverențioasă și îndrăzneață a fost Paola, sora protagonistului.”, a explicat Alberto Gómez.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Alberto Gomez (@albertoescritorgomez)

Cel care a gândit întreaga poveste a ținut, la final, să menționeze că actrița nu a fot în nicun moment pusă în pericol. Filmarea secvenței ținută departe de ochii telespectatorilor a durat ore întregi. Întreaga echipă a fost însă foarte mândră de rezultat. Nu este de mirare șocul de care au avut parte când au observat că a fost tăiată.

„Pentru a înregistra secvența, un cascador a fost angajat să sară în gol din elicopter și, astfel, să nu pună în pericol actrița. Secvența a fost complicat de înregistrat și s-au investit multe ore. În cele din urmă, s-a realizat o treabă grozavă, dar ... ce credeți că s-a întâmplat? Când a fost difuzat episodul, am fost șocați sî vedem că secvența respectivă a saltului a fost eliminată. Eliminată în ciuda banilor pe care i-am investit!”, s-a revoltat scriitorul venezuelean.

În ciuda faptului că responsabilii telenovelei au sunat la Univision pentru a afla de ce scena nu a fost difuzată, nu au primit niciodată un răspuns.

Citește și:
În articolul

O scenă jucată de Elizabeth Gutiérrez a fost tăiată la montaj

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp