Happy People
Natalia Oreiro s-a jucat ca o felină în fața obiectivului camerei. Actrița din “Înger Sălbatic” face furori

Publicat pe 10.06.2022 la 18:58. Actualizat pe 10.06.2022 la 20:22

Natalia Oreiro, cunoscuta cântăreață și actriță, arată de-a dreptul fenomenal și surprinde cu o apariție dezinhibată. Aceasta a îmbrăcat o rochie ultra scurtă și a atras atenția ca un magnet.

Natalia Oreiro

Getty Premium

Natalia Marisa Oreiro Iglesias este o cântăreață, compozitoare, actriță și fotomodel uruguayan de origine galiciană, care s-a dezvoltat și a petrecut cea mai mare parte a carierei sale în Argentina.

Ea s-a făcut cunoscută odată cu apariția în telenovele, iar din 2008 s-a reprofilat și joacă în filme. În 2012, La Nación a numit-o regina telenovelelor și mai apoi a fost inclusă de revista Esquire în lista celor mai frumoase femei în viață „The Sexiest Woman Alive Atlas”.

Natalia Oreiro surprinde cu o apariție îndrăzneață. Actrița s-a jucat cu aparatul foto și au ieșit imgaini superbe

Aparițiile sale din prezent sunt o încântare pentru cei care îi urmăresc activitatea. De curând, actrița a postat o fotografie în care își dezvăluie trupul extrem de sexy într-o rochie sofisticată, ultra scurtă, sidefată.

Artista în vârstă de 45 de ani se laudă cu o formă fizică de invidiat. Și pentru că vrea să arate tuturor cât de mult se mândrește cu fizicul său, Natalia Oreiro nu ezită să-și etaleze formele voluptoase pe rețelele de socializare.

View this post on Instagram

A post shared by Natalia Oreiro|Наталия Орейро (@nataliaoreirosoy)

Citește și:

Cum a început cariera Nataliei Oreiro

Natalia Oreiro s-a născut pe 19 mai 1977 în Montevideo, Uruguay. Încă din copilărie viața ei s-a împărțit între spectacole și înregistrări în studio. A început să studieze artele teatrale la vârsta de 8 ani.

Prima sa slujbă în domeniul artistic a obținut-o la 12 ani, când a fost aleasă la un casting care selecționa tineri actori; până la 16 a jucat în 30 de reclame.

Obsesia Nataliei Oreiro pentru Xuxa a început tot pe când avea 12 ani. La 14 a reușit să devină una din dansatoarele lui Xuxa, fiind aleasă dintre 10 mii de concurenți. Banii câștigați îi folosește pentru a călători la Buenos Aires în scopul de a participa la casting-urile de acolo. Astfel a obținut un mini rol în telenovela 'Inconquistable Corazon'.

Citește și:

De-a lungul timpului au urmat numeroase roluri și apariții care într-un final au făcut-o celebră.
Pentru performanțele sale, Natalia a fost nominalizată de două ori, în 1998 și 1999, la premiul Martin Fierro (echivalentul Premiilor Emmy în Argentina) ca cea mai buna actriță într-un rol principal.

În ianuarie 2000, Natalia Oreiro a fost desemnată celebritatea anului de către E! Entertainment Television Network.

În articolul

Natalia Oreiro s-a jucat ca o felină în fața obiectivului camerei. Actrița din “Înger Sălbatic” face furori

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp