Happy People
Ninel Conde a îmbrăcat o rochie care a “obligat-o” să renunțe la lenjeria intimă și îi limitează mișcările. E nevoie de curaj pentru a îmbrăca așa ținută

Publicat pe 06.04.2023 la 19:11. Actualizat pe 07.04.2023 la 13:08

Ninel Conde nu se dezminte de aparițiile care au adus-o încă din primii ani ai carierei sale în centrul atenției. Vedeta s-a afișat într-o rochie care i-a acoperit cu greu formele și i-a limitat mișcările.

Ninel Conde

Gettyimages.com

Aceasta face spectacol cu formele sale voluptuoase și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile.Nu doar corpul său reprezintă un avantaj în ochii publicului, ci și chipul său, care induce în eroare multă lume în încercarea de a-i ghici vârsta.

Ninel Conde nu se sfiește să-și arate formele în toată splendoarea

Deși anii au trecut, nu şi-au pus amprenta pe trupul voluptos al celebrei actriţe. Ninel are trupul unei femei în floarea vârstei. De-a lungul vremii, actriţa în vârstă de 46 de ani s-a remarcat prin numeroase pictoriale în care apare în ipostaze incendiare, iar de data aceasta se postează în mediul online în momente de-a dreptul spectaculoase.

Silueta ei de invidiat și ipostazele incendiare au pus pe jar imaginația urmăritorilor. Aceasta este conștientă de avantajele sale de seducție pe care care le are asupra bărbaților și nu ezită să le folosească în orice apariție, mai ales că pentru vârsta ei arată incredibil de bine.

View this post on Instagram

A post shared by Ninel Conde (@ninelconde)

Citește și:

Ninel făcut remarcată în celebra telenovela "Rebelde", în rolul de mamă și a continuat să facă furori și în alte producții cre i-aua dus recunoaștere la nivel internațional. Este actriţă şi model şi se bucura de o admiraţie aparte atunci când îşi etalează formele bine conturate.

În articolul

Ninel Conde a îmbrăcat o rochie care a “obligat-o” să renunțe la lenjeria intimă și îi limitează mișcările. E nevoie de curaj pentru a îmbrăca așa ținută

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp