Happy People
Ninel Conde, decolteu amețitor. Apariția sa doar într-o bustieră a făcut furori. Cum arată vedeta de 46 de ani

Publicat pe 27.09.2023 la 21:15. Actualizat pe 27.09.2023 la 21:18

Ninel Conde, artista care a știut mereu să captiveze publicul cu talentul, carisma și aparițiile sale, a reușit din nou să atragă atenția, și nu doar prin abilitățile sale artistice, ci prin alegerea vestimentară îndrăzneață.

Ninel Conde

Gettyimages.com

Ninel a ales să poarte o bustieră care a subliniat perfect formele sale, lăsând în umbră evoluția anilor săi.

La 46 de ani, Conde arată mai bine ca niciodată. Cu o siluetă bine definită și un tonus de invidiat, vedeta demonstrează că vârsta este doar un număr și că feminitatea și încrederea pot străluci în orice etapă a vieții.

Ninel Conde, apariție surprinzătoare. Cât de bine arată la vârsta de 46 de ani

Ninel Conde a bifat o apariție uimitoare pe rețelele de socializare. Aceasta s-a afișat într-o ipostază demnă de marile pictoriale de senzație.

View this post on Instagram

A post shared by Ninel Conde (@ninelconde)

Nu mai este un secret pentru nimeni că Ninel Conde știe cum să se joace cu imaginația celor din jurul ei. Vedeta face spectacol cu formele sale voluptoase și s-a lăsat fotografiată din toate unghiurile.

Chiar dacă timpul a trecut, actrița arată în continuare incredibil de bine și își permite să-și arate trupul în toată splendoarea. Ea nu a putut fi trecută cu vederea de casele mari de producție și nici în prezent, având proiecte care o pun în valoare

În articolul

Ninel Conde, decolteu amețitor. Apariția sa doar într-o bustieră a făcut furori. Cum arată vedeta de 46 de ani

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp