Happy People
Ninel Conde, dezinvoltă în apa mării. Cum s-a lăsat filmată vedeta care a demonstrat de-a lungul anilor că este lipsită de inhibiții

Publicat pe 16.08.2023 la 22:06. Actualizat pe 16.08.2023 la 22:11

Ninel Conde a reușit să fie un prim-plan ori unde a participat și și-a făcut un nume cunoscut atât în lumea filmului, cât și în lumea televiziunii. Acum, este din ce în ce mai activă pe rețelele de socializare. Cum a apărut la plajă.

Ninel Conde

Gettyimages.com

Ninel Conde face furori pe rețele de socializare cu apariția ispititoare. De curând, acesta a publicat pe pagina sa oficială de Instagram un videoclip în care se bucură de ceea ce îi oferă marea. Actrița care face tribut vremurilor sale de glorie, pare că a oprit timpul în loc.

Ninel Conde s-a făcut remarcată în celebra telenovela "Rebelde", în rolul de mamă și a continuat să facă furori și în alte producții cre i-aua dus recunoaștere la nivel internațional. Este actriţă şi model şi se bucura de o admiraţie aparte atunci când îşi etalează formele bine conturate.

Ninel Conde, răvășitoare la mare. Cum s-a lăsat filmată vedeta

Prezentul ne arată că frumusețea poate fi atemporală și întreținută, indiferent de anii care trec: "Eu încerc să dau cea mai sexy versiune a mea și valurile nu mă ajută... nu ratați finalul", a scris ea.

Actrița este recunoscută pentru aparițiile dezinhibate și pentru ținutele care pun în evidență formele voluptoase. Ea s-a făcut remarcată de-a lungul timpului datorită talentului, dar și a frumuseții sale peste care producătorii de pe piața filmului nu au putut trece cu vederea.

Conștientă totdeauna de avantajele și de atuurile pe care le are, aceasta nu a ezitat să profite la maximum nici acum la vârsta de 46 de ani. Aceasta nu se dezminte de aparițiile care au făcut-o celebră.

View this post on Instagram

A post shared by Ninel Conde (@ninelconde)

În articolul

Ninel Conde, dezinvoltă în apa mării. Cum s-a lăsat filmată vedeta care a demonstrat de-a lungul anilor că este lipsită de inhibiții

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp