Happy People
Noul serial în care vor juca Murat Yıldırım și Ebru Sahin și-a schimbat numele. Cum se va numi și ce detalii apar în primul trailer

Publicat pe 19.09.2024 la 09:45. Actualizat pe 19.09.2024 la 10:49

Actorii Murat Yildirim și Ebru Şahin au venit cu un nou anunț pentru fanii lor.

Ebru Sahin

Profimedia

Celebrii actori din filme turceși au făcut un anunț important pentru fanii lor. Murat Yildirim și Ebru Şahin au dezvăluit că serialul în care urmează să joace împreună și-a schimbat numele.

De asemenea, ei au dezvăluit și faptul că s-a lansat deja primul trailer al noului serial în care amândoi vor juca rolurile principale.

Murat Yıldırım și Ebru Şahin, într-un nou serial turcesc

Numele serialului “Acum” s-a schimbat de mai multe ori înainte să înceapă filmările. Serialul produs de TMC Film și Erol Avci a trecut prin mai multe schimbări.

Citește și:

Inițial, proiectul a fost prezentat cu numele “Beni Bul”, dar acum producătorii au decis că e mai bine să numească serialul “Gizli Bahçe”, care se traduce cu “Acum”.

Serialul a fost creat pe baza poveștii scrise de Neşe Şen, iar scenariul a fost făcut de Emre Özdür and Hazar Kozice, în timp ce regizorul este Recai Karagöz.

Se pare că deja există cuvinte de laudă la adresa noului serial care urmează să se lanseze și care a fost deja foarte apreciat de critici.

În primele imagini ale trailerului apar peisaje superbe din Maroc și Cipru. În noul serial Murat Yıldırım joacă rolul unui arhitect pe nume Demir, în timp ce Ebru Şahin joacă rolul unei mame singure pe nume Nazli.

În traileri, Demir află că fratele său, Ateş, a avut un fiu, Memo, iar mama băiețelului este Nazli.

Replica ce a atras atenția cel mai mult a fost “Fiecare dintre noi are o grădină secretă unde ascund speranțele, visurile și secretele”.

Distribuția serialului include nume de actori faimoși, precum Kerem Özdoğan, Ezgi Eyüboğlu, Çağdaş Onur Öztürk, Uğur Çavuşoğlu, Zerrin Nişancı, Kubilay Karslıoğlu, Burcu Türünz, Gülin İyigün, Birsen Dürülü, Hakkı Ergök, Gamze Topuz, Cemil Büyükdöğerli, Yıldırım Memişoğlu, Sude Belkıs, Eren Dinç, Toprak Kahraman și Pamir Boyraz.

În acest serial, Ebru Şahin joacă rolul unei mame singure care e săracă. Atunci când Demir, unchiul bogat și puternic al lui Memo află că fratele său a avut un fiu, vrea să îl ia pe Memo sub aripa lui protectoare.

Când Demir află ce profesie are Nazli, el vrea să îl ia pe Memo de lângă mama lui și să îl crească el și astfel începe un război de a câștiga atenția băiețelului. Se pare însă că și Nazli ascunde multe secrete.

Fanii îndrăgiților actori sunt nerăbdători să afle mai multe despre noul proiect și abia așteaptă să îi vadă pe actori în noul serial numit "Acum".

Citește și:
În articolul

Noul serial în care vor juca Murat Yıldırım și Ebru Sahin și-a schimbat numele. Cum se va numi și ce detalii apar în primul trailer

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp