Happy People
Nurgül Yeşilçay a lansat o provocare pentru modelele Victoria’s Secret. Vedeta a făcut baie în mare în luna octombrie

Publicat pe 18.10.2024 la 15:12. Actualizat pe 18.10.2024 la 15:41

Vedeta din Furtună pe Bosfor a ținut să lanseze o provocare inedită în mediul online. Nurgül Yeşilçay a făcut baie în mare cu toate că toamna și-a intrat serios în drepturi.

Nurgül Yeşilçay a lansat o provocare pentru modelele Victoria’s Secret

Instagram

Nurgül Yeşilçay este recunoscută pentru rolul său din Furtună pe Bosfor. A jucat acolo personajul principal, iar serialul a avut premiera în 2014. De atunci vedeta s-a bucurat de succes pe plan internațional, însă nu și-a uitat niciodată rădăcinile. Recent, cu ocazia prezentării de modă de la Victoria’s Secret, aceasta le-a adus o provocare inedită modelelor celebre.

Nurgül Yeşilçay a lansat o provocare pentru modelele Victoria’s Secret

Are 48 de ani și nu ține să-și arate vârsta asta pentru că în urmă cu ceva timp a declarat că o anumită cură de slăbire a reușit să o ajute în dorința sa de a slăbi mai multe kilograme. Cu peste 4 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe. A postat recent o provocare pentru modelele Victoria’s Secret.

View this post on Instagram

A post shared by Nurgül Yeşilçay (@nurgulyesilcayy)

S-a arătat extrem de curajoasă și a făcut baie în mare în luna octombrie. Îmbrăcată într-un costum de baie de culoare neagră și cu ochelari de apă, aceasta s-a lăsat de asemenea fotografiată.

A realizat de asemenea o provocare interesantă în mediul online pentru modelele prezente pe podium în cadrul prezentării de modă Victoria’s Secret. Gigi și Bella Hadid, Irina Shayk și Kate Moss s-au aflat din nou în fața reflectoarelor, însă protagonista din Furtună pe Bosfor a decis să le lase acestora un mesaj.

Citește și:

“Victoria’s Secret, vedeți-vă de treaba voastră, surorilor”, a scris actrița din Furtună pe Bosfor. Extrem de încrezătoare în forțele proprii, a ținut să le arate acest lucru și internauților. De asemenea, s-a lăsat fotografiată pentru coperta unei celebre publicații din lume. A îmbrăcat o pereche de pantaloni albi și un top roz. Astfel, a ținut să facă parte din campania de prevenție a cancerului la sân lansată în colaborare cu mai multe vedete.

Nurgül Yeşilçay publică fotografii în luna prevenției cancerului la sân

Ca de fiecare dată, vedeta din Furtună pe Bosfor se implică în campanii importante care au mare valoare pentru ea. De data aceasta este vorba despre prevenția cancerului la sân. În prezentare, vedeta le-a invitat pe femei să fie curajoase și să aibă încredere să meargă la control.

“Nu-ți fie rușine să fii femeie și să-ți verifici sânii.”, a transmis aceasta. A îmbrăcat mai multe ținute și s-a lăsat văzută ca niciodată până acum.

Citește și:

Vedeta a declarat recent că o anumită cură de slăbire a ajutat-o să piardă 15 kilograme în doi ani. Astăzi se poate mândri cu faptul că este fericită în propria piele și că poate purta orice fel de ținută își dorește. Discretă în ceea ce privește viața personală, de cele mai multe ori ține să apară fără fiul său în mediul online. Recent totuși, a publicat un filmuleț alături de acesta și le arată tuturor cum gătesc împreună.

Comentariile fanilor nu au întârziat să apară, astfel că cei mai mulți au observat relația specială pe care aceștia o au și au format-o de-a lungul timpului. A fost căsătorită cu Cem Ozer între 2004 și 2010, însă în prezent se bucură de o nouă relație.

În articolul

Nurgül Yeşilçay a lansat o provocare pentru modelele Victoria’s Secret. Vedeta a făcut baie în mare în luna octombrie

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp