Happy People
Nurgül Yeşilçay trăiește momente romantice alături de partenerul Necati Kocabay. Cei doi au fost surprinși la plajă

Publicat pe 30.07.2024 la 17:03. Actualizat pe 30.07.2024 la 17:38

Nurgül Yeşilçay se bucură de momente romantice alături de partenerul Necati Kocabay. Cei doi se află în vacanță, acolo unde au fost surprinși de către jurnaliști.

Nurgül Yeşilçay trăiește momente romantice alături de partenerul Necati Kocabay.

Instagram

Nurgül Yeşilçay este recunoscută de fani pentru faptul că nu are niciodată ocazia de a merge într-o vacanță alături de partenerul său. De data aceasta, a fost surprinsă alături de partenerul Necati Kocabay în Marmaris, Turcia.

Nurgul Yesilcay trăiește momente romantice alături de partenerul Necati Kocabay

Îmbrăcată într-un costum de baie întreg, aceasta a fost surprinsă în timp ce se relaxa pe șezlong alături de cel care astăzi o face fericită. Și-a sărbătorit relația, așa că a ales o destinație locală și annume Marmaris. Actrița continuă să fie extrem de activă în mediul online. Are peste 4 milioane de prieteni virtuali și a publicat până în prezent peste o mie de fotografii și filmulețe.

View this post on Instagram

A post shared by Philips Ev Ürünleri (@philipsevurunleriturkiye)

În cel mai recent dintre acestea apare împreună cu fiul său și încearcă să pregătească împreună o nouă rețetă. În trecut, aceasta s-a filmat în timp ce pregătea alături de băiatul său o limonadă. Surprinsă de jurnaliști, aceasta își striga partenerul.

Citește și:

“Sunt aici, dragostea mea.”, a spus vedeta. Într-o manieră extrem de elegantă, iubitul vedetei i-a aranjat acesteia prosopul pentru ca ea să stea cât mai comod. Cei doi s-au bronzat și au vorbit pentru o perioadă, timp în care au fost și fotografiați de către jurnaliști. Aproximativ o oră au petrecut îndrăgostiții la soare, însă nu au intrat în apă. Au preferat ulterior să se odihnească în camere.

Născută pe 26 martie 1976, vedeta a fost căsătorită cu Cem Ozer între 2004 și 2010. La 48 de ani, producțiile în care s-a implicat au rămas în sufletul fanilor pentru o bună perioadă de timp. Furtună pe Bosfor a fost serialul difuzat și pe Happy Channel între 2014 și 2017.

Nurgül Yeşilçay și Afra Saraçoğlu au făcut parte în trecut din același proiect profesional

Pentru prima oară a apărut în 2016 alături de Özcan Deniz în producția İkinci Şans – A doua șansă. Ulterior, s-au aflat încă o dată pe aceeași scenă în cadrul unei piese de teatru. Una dintre cele mai apreciate vedete din Turcia s-a aflat în trecut alături de vedeta din Golden Boy – Dragoste rebelă.

Citește și:

“Afra este muncitoare, îi place să facă treabă bună, să ia notițe, lucrează dimineața și noaptea. Eu sunt o persoană care acționează, sunt dintre cei care mai întâi fac ceva și apoi gândesc, Afra este dintre cei care gândește și apoi face.”, a declarat Nurgül Yeşilçay, arată seriesturkish.com.

În urmă cu trei ani de asemenea, a fost și Afra Saracoglu cea care și-a dat cu părerea despre vedeta din Furtună pe Bosfor.

“Cum aș putea să o descriu? În primul rând, este o persoană foarte muncitoare și energică. Și eu sunt energică, dar uneori am impresia că nu pot să țin pasul cu energia ei. Este o femeie activă, am studiat piesa și am văzut-o cum joacă. Este o femeie unică. Când am intrat prima oară în această industrie, am fost tensionată. Atunci când am întâlnit-o pe ea mi-am spus că nu arată nimic ciudat.”, a povestit Afra Saracoglu în urmă cu trei ani. Nurgül Yeşilçay este de părere că există o diferență clară între generații.

În articolul

Nurgül Yeşilçay trăiește momente romantice alături de partenerul Necati Kocabay. Cei doi au fost surprinși la plajă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp