Happy People
Obiectul vestimentar de care nu se poate desprinde Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman

Publicat pe 07.01.2022 la 17:38. Actualizat pe 07.01.2022 la 19:22

Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman în filmul Mr.Wrong (Domnul Greșeală) face furori pe rețelele de socializare cu o ținută care a inspirat doamnele și domnișoarele de pretutindeni. Care este accesoriul de care nu se desparte tânăra.

Ozge Gurel și Can Yaman

TV Happy

Nu e o noutate pentru nimeni că Ozge Gurel este o femei adorată de obiectivul camerei și stilată la orice apariție, ea fiind recunoscută și ca model, nu doar actriță. Vedeta face din fiecare apariție a sa o surpriză pentru toată lumea și stilul său minimalist inspiră, dovadă fiind comentariile admiratorilor.

De curând, Eiza a făcut publice pe rețelele de socializare fotografii îmbrăcată într-o ținută casual cu un accesoriu de care a mărturisit că este îndrăgostită. Actrița a reușit să iasă din obișnuit într-un stil original, care o caracterizează, cu influența puternic ancorate în modernitate.

Care este accesoriul de care se desprinde cu greu Ozge Gurel

Ozge s-a fotografiat în oglinda unui magazin purtând pe cap o pălărie din blană, care se asortează perfect cu ținuta sa. Acesta a lăsat și o descriere din care să se înțeleagă cât de mult îi place acest accesoriu: “Clubul iubitorilor de pălării”.

Ea este specială prin talentul său, dar și prin felul în care și-a creat tot capitalul de imagine.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Actrița care a jucat alături de Can Yaman de-a lungul seriei Mr. Wrong a captat atenția asupra sa ca un magnet încă de la primele apariții pe micile ecrane. Distinsa actriță are un stil care i-a fascinat și pe producătorii de filme, fiind aleasă în producții de succes.

Citește și:

Tânără, finuță și talentată, Ozge Gurel a avut parte de un avânt în carieră în urma colaborării pe mai multe serii cu Can Yaman, ultima si cea mai cunoscută fiind Mr. Wrong (Domnul Greșeală). Aceasta a strălucit în dreapta lui Can Yaman, ea fiind iubita starului turc.

În articolul

Obiectul vestimentar de care nu se poate desprinde Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp