Happy People
Özcan Deniz petrece vacanța alături de soție și fiu. Actorul nu a părăsit Turcia de această dată

Publicat pe 05.07.2024 la 15:49. Actualizat pe 05.07.2024 la 17:11

Özcan Deniz se bucură de vacanța alături de familie. Actorul petrece timp de calitate cu soția și copilul.

Özcan Deniz petrece vacanța alături de soție și fiu

Instagram

Özcan Deniz reușește să atragă întotdeauna privirile oriunde s-ar afla. De data aceasta, actorul nu a mai fost surprins pe platourile de filmare, ci în vacanță alături de soția Samar Dadgar, fiul Kuzey și prietenii actori İlhan Şen și Pınar Gülkapan.

Özcan Deniz petrece vacanța alături de soție și fiu

Samar Dagar demonstrează că este o mămică devotată, chiar dacă micuțul Feyza Aktan nu este fiul său. Băiat din prima căsnicie a lui Özcan Deniz, acesta a petrecut vacanța alături de tatăl său celebru. Actorul a decis să se odihnească pentru câteva momente, atunci când soția sa a intrat în apă.

View this post on Instagram

A post shared by Özcan Deniz (@ozcandeniz)

Özcan Deniz a devenit unul dintre cei mai populari actori din Turcia la momentul actual. Are 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste 600 de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea fac parte dintr-un proiect pe care actorul susține că nu l-a promovat îndeajuns de mult la vremea respectivă.

Citește și:

“Acum o să vă povestesc cu serialul Senkron pe care l-am filmat în 2020 și nu a avut îndeajuns de multă promovare a ajuns în fața fanilor. Atunci când a apărut pandemia de COVID, țara noastră încă observa lucrurile. La acel moment mă pregăteam să filmez și trebuia să ajung în cadrul echipei în aprilie. Virusul a venit peste noi în aprilie și au început să ne închidă în casă.

Până la urmă, serialul pentru care m-am pregătit a fost o minciună. Veștile despre morți, efectele asupra copiilor au fost tulburătoare. I-am luat pe toți acasă, în special pe mama și pe fiul meu, aproape de mine. În acel moment au început să ne închidă de tot în case și cu toții am fost nevoiți să stăm închiși.”, a povestit actorul.

Într-o altă postare publicată pe contul său, actorul și-a continuat povestea despre serialul care trebuia să se filmeze în 2020, dar care nu a avut parte de promovarea necesară.

Serialul în care Özcan Deniz trebuia să joace rolul principal a fost amânat

O nouă poveste a ajuns pe pagina de socializare, acolo unde Özcan Deniz a decis să vorbească despre ce s-a întâmplat în 2020 în legătură cu proiectul său profesional.

“Mulți oameni erau cei care deja nu se mai suportau. Nu pot să vă spun de câte ori am mâncat micul dejun plini de furie. Am devenit deprimat în cea de-a 3-a săptămână. Serialul pentru care m-am pregătit atât de mult a fost anulat. În timp ce mă gândeam ce să fac, m-am filmat și m-am înregistrat.”, a declarat actorul. Nu este doar singura poveste pe care a ținut să o transmită în rândul fanilor. Özcan Deniz a realizat astfel o mini serie cu ajutorul prietenilor și oamenilor care au ținut să-i continuie ideea.

Citește și:

“Am fost pregătit să includ 3 profesioniști în această echipă care avea nevoie de 40 de oameni.”, spune acesta, punctând faptul că multe dintre filmări au avut loc în casa sa din cauza restricților impuse de pandemie. Comentariile fanilor nu au întârziat astfel să apară.

În articolul

Özcan Deniz petrece vacanța alături de soție și fiu. Actorul nu a părăsit Turcia de această dată

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp