Happy People
Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman, surprinsă într-o rochie cu decupaj

Publicat pe 27.12.2021 la 18:28. Actualizat pe 27.12.2021 la 18:46

Ozge Gurel face senzație pe rețelele de socializare într-o rochie sclipitoare, cu decupaj. Acesta și-a surprins comunitatea cu rochia de sărbătoare. Inspirație pentru doamnele și domnișoarele de pretutindeni.

Ozge Gurel și Can Yaman, serial Mr. Wrong

TV Happy

Ozge Gurel este considerată o femeie extrem de frumoasă, care reușește să atragă toate privirile și nu degeaba , căci ea a fermecat producătorii de filme care i-au dat roluri importante în producții de un real succes. Acesta s-a diferențiat în lumea filmului datorită talentului său, a felului de afi, dar și a stilului său elegant, care nu a putut fi trecut cu vederea.

Rolurile au fost pe măsura atitudinii sale și a modului natural de a fi, lucru care a scos-o totdeauna în față. Acesta s-a fotografiat de curând într-o rochie cu decupaj, care nu a putut fi trecută cu vederea prea ușor.

Ozge Gurel a bifat o apariție imperială într-o rochie sclipitoare, cu decupaj

Ozge Gurel, actrița care joacă alături de Can Yaman în noul serial Mr. Wrong, a intrat rapid în atenția publicului datorită rolului pe care îl joacă alături de starul turc, dar și aparițiilor sale care taie răsuflarea.

Actrița este o tânără în vârstă de 34 de ani, de origine turcă, care face furori în mediul online de fiecare dată când încarcă câte o fotografie. Tânăra a reușit să atragă din nou atențai presei, după ce s-a fotografiată așa cum puțini au avut ocazia să o vadă, într-o rochie care îi dezvăluie umerii.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Citește și:

Özge Gürel s-a născut în Istanbul în data de 5 februarie 1987. Aceasta a locuit în Silivri, Turcia, până a terminat liceul, iar mai apoi a plecat pentru a studia afaceri la Universitatea Beykent. Cu toate că avea o minte sclipitoare, nu a finalizat studiile, ci și-a urmat vocația.

Aceasta este o inspirație pentru femei și pentru tinerele domnișoare care sunt încă în căutarea unui stil prețios, care să îmbine simplitatea să bunul gust.

Citește și:

Ozge Gurel a avut parte de un avânt în carieră în urma colaborării pe mai multe serii cu Can Yaman, ultima si cea mai cunoscută fiind Mr. Wrong (Domnul Greșeală). Aceasta a strălucit în dreapta lui Can Yaman, ea fiind iubita starului turc.

În articolul

Ozge Gurel, actrița care a jucat alături de Can Yaman, surprinsă într-o rochie cu decupaj

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp