Happy People
Ozge Gurel, actrița din Mr. Wrong, surprinsă în sala de sport. Ce fel de exerciții face vedeta pentru a se menține în formă

Publicat pe 09.11.2022 la 18:28. Actualizat pe 11.11.2022 la 18:53

Ozge Gurel este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele turcești, care a jucat alături de Can Yaman în producția Mr. Wrong. Aceasta surprinde cu fiecare apariție din mediul online și are o comunitate impresionantă care urmărește fiecare mișcare. Ultima sa fotografie i-a pe fani.

Ozge Gurel este una dintre tinerele talente ale cinematografiei din străinătate, aceasta a jucat în producții de succes alături de nume mari din industrie și a demonstrat că își merită locul pe care îl ocupă.

Vedeta s-a făcut remarcată încă de foarte tânără, iar destinul i-a surâs de fiecare dată. La vârsta de 35 de ani se poate mândri cu o carieră împlinită și o viață de succes pe toate planurile, atât profesional cât și în plan personal.

Ozge Gurel muncește din greu în sala de sport. Fanii au fost uimiți să vadă că actrița s-a încumetat la asemenea sport

Vedeta este o apariție în adevăratul sens al cuvântului! Trupul său suplu și trăsăturile chipului au scos-o de fiecare dată în evidență. Mulți spun că despre genetică și înzestrări naturale, însă vedeta demonstrează că de fapt muncește foarte mult pentru a se menține la un nivel înalt.

Aceasta muncește din greu în sala de sport și face chiar și exerciții precum lupte libere pentru a se dezvolta armonios.

Ultima sa fotografie este grăitoare în acest sens. Vedeta a fost fotografiată în sală, în timp ce făcea exerciții. Fanii au fost uimiți să vadă că vedeta lor preferată s-a încumetat la asemenea sport și au aplaudat inițiativa ei de a face acest lucru public pentru a încuraja și pe alții.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Citește și:
În articolul

Ozge Gurel, actrița din Mr. Wrong, surprinsă în sala de sport. Ce fel de exerciții face vedeta pentru a se menține în formă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp