Happy People
Ozge Gurel, fata din bibliotecă. Noua pasiune a actriței a stârnit admirația fanilor. Ipostaza în care a fost surprinsă

Publicat pe 15.10.2023 la 14:00. Actualizat pe 15.10.2023 la 15:08

Ozge Gurel, cunoscută pentru talentul său actoricesc și frumusețea sa irezistibilă, a captivat inimile fanilor de pe întreg mapamondul cu rolurile ei remarcabile în serialelor turcești. Recent, actrița a ieșit din sfera filmului și a adus o nouă lumină asupra unei pasiuni surprinzătoare: lectura.

În ciuda unui program de filmare aglomerat și a numeroaselor proiecte în care este implicată, Ozge Gurel pare să fi găsit un refugiu în lumea cărților. Fanii au rămas uimiți când au aflat că actrița și-a dezvoltat o pasiune puternică pentru lectură, iar ulterior au fost surprinși să o vadă într-o ipostază extrem de stilată într-o bibliotecă.

Ozge Gurel dezvăluie fanilor pasiunea sa pentru lectură

Frumoasa actriță, cunoscută pentru carisma și stilul său elegant, a fost surprinsă într-o bibliotecă, explorând rafturile de cărți într-o ținută modernă.

Ozge Gurel nu s-a sfiit să împărtășească această nouă pasiune cu fanii ei. Pe rețelele de socializare, ea a postat fotografii, oferindu-le admiratorilor săi o privire atentă asupra ctivităților sale în afara platoului de filmare.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Îmbrăcată într-o jachetă casual maro, rochie oversize, Ozge Gurel părea captată de în lumea cărților. Ceea ce a stârnit curiozitatea fanilor a fost transformarea sa dintr-o actriță glam într-o cititoare pasionată.

În articolul

Ozge Gurel, fata din bibliotecă. Noua pasiune a actriței a stârnit admirația fanilor. Ipostaza în care a fost surprinsă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp