Happy People
Ozge Gurel, răpitoare într-un costum albastru electrizant și doar sutien pe dedesubt

Publicat pe 11.01.2022 la 12:40. Actualizat pe 12.01.2022 la 13:54

Ozge Gurel a devenit cunoscută după filmele în care a jucat alături de Can Yaman. Îndrăgita actriță s-a făcut remarcată în lumea filmului alături de nume grele în industrie și datorită talentului său care a scos-o în față de fiecare dată. Totodată, stilul său nu a putut să nu fie remarcat de cei din jur, ea strălucind în ținute simple, dar în același timp sofisticate.

Ozge Gurel și Can Yaman

TV Happy

Actrița a devenit un star pe micile ecrane, în producțiile turcețti în care a jucat alături de celebru star tirc Can Yamna, care e cunoscut la nivel mondial, iar când iese pe stradă în Italia, fanii blochează orice intrare și ieșire.

Iată că asocierea alături de un nume mare în industrie ca straul turc, i-a adus un capita consistent de imagine, lucru care nu poate decât să o bucure pe îndrăgita actriță. Tânără și încă în plină construcție a carierei sale, Ozge Gurel se poate mîndri cu ce a reușit până în prezent și cu felul în care fanii săi au perceput-o prin intermediul muncii sale.

Ozge Gurel, apariție ravisantă în mediul online

Distinsa actriță are un stil care i-a fascinat și pe producătorii de filme, fiind aleasă în producții de succes. Ea este specială prin talentul său, dar și prin felul în care și-a creat tot capitalul de imagine. Indiferent unde se afișează, ea este spectaculoasă din cap până în picioare.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

În cea mai recentă apariție, bine-cunoscuta vedetă și-a etalat trupul de zeiță într-un costum supradimensionat albastru, care o face hipnotică. Ozge a impresionat cu apariția sa demnă de marile ecrane într-o ținută desăvârșită.

Tânără, finuță și talentată, Ozge Gurel a avut parte de un avânt în carieră în urma colaborării pe mai multe serii cu Can Yaman, ultima si cea mai cunoscută fiind Mr. Wrong (Domnul Greșeală). Aceasta a strălucit în dreapta lui Can Yaman, ea fiind iubita starului turc.

În articolul

Ozge Gurel, răpitoare într-un costum albastru electrizant și doar sutien pe dedesubt

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp