Happy People
Ozge Gurel și procesul său în dezvoltarea personală. Ce obicei surprinzător are zilnic

Publicat pe 28.04.2024 la 21:30. Actualizat pe 28.04.2024 la 11:03

Ozge Gurel a dezvăluit ce obicei surprinzător o ajută să-și mențină echilibrul și să-și continue călătoria pe drumul dezvoltării personale. Secretul ei? Un jurnal. Imaginile care au surprins fanii.

Ozge Gurel, care a câștigat inimile spectatorilor din întreaga lume cu apariții remarcabile în serialele de succes, nu este străină de presiunile și provocările industriei de divertisment. Cu toate acestea, actrița talentată a descoperit o modalitate neconvențională de a face față acestor provocări: scrie în jurnal! Actrița a dezvăluit acest lucru prin publicarea unei imagini pe contul său de Instagram,a colo unde adună nu mai puțin de 6 milioane de urmăritori.

Ozge Gurel a fost surpinsă în timp ce scrie în jurnal

Ozge Gurel a dezvăluit recent publicului ei că obișnuiește să scrie în jurnal. Într-o postare pe Instagram, ea a publicat o fotografie în care apare scriind în jurnal, la un restaurant. Această imagine aparent simplă a atras rapid atenția fanilor ei și a declanșat un val de curiozitate în rândul fanilor.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Özge Gürel este o tânăra actriță în vârstă de 34 de ani de origine turcă, care s-a născut în Istanbul în data de 5 februarie 1987. Aceasta a locuit în Silivri, Turcia, până a terminat liceul, iar mai apoi a plecat pentru a studia afaceri la Universitatea Beykent. Cu toate că avea ominte sclipitoare, nu a finalizat studiile, ci și-a urmat vocația.

Ozge Gurel este una dintre cele mai îndrăgite actrițe, care a ajuns extrem de cunoscută datorită rolurilor primite în distribuții alături de actori de succes. Talentul său a recomandat-o pentru multe seriale care au avut parte de o ascensiune fulminantă.

În articolul

Ozge Gurel și procesul său în dezvoltarea personală. Ce obicei surprinzător are zilnic

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp