Happy People
Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă. Vedeta nu uită de ochelarii de soare și căciulă

Publicat pe 23.12.2022 la 09:52. Actualizat pe 23.12.2022 la 10:54

Ozge Gurel surprinde cu o ținută de iarnă. Vedeta nu uită de ochelarii de soare și căciulă și își surprinde fanii din mediul online.

Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă

Happy Channel

Özge Gürel este una dintre cele mai apreciat actrițe din Turcia. S-a născut Istanbul însă a locuit în Silivri până la finalizarea studiilor liceale. Acum formează un cuplu cu Serkan Cayoglu, mai precis cei doi s-au căsătorit în 2022. S-a născut pe 5 februarie 1987 și are 1.63 m înălțime.

Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă

Cu peste 5 milioane de fani pe pagina personală de Instagram, faimoasa vedetă din Turcia a postat până acum peste 500 de fotografii și filmulețe. Recent, aceasta a lăsat pentru fani săi o imagine în care apare îmbrăcată într-o ținută de iarnă. O geacă de culoare maro, fes și ochelari de soare au ținut să-i completeze outfit-ul. Actrița care a jucat alături de Can Yaman este implicată acum într-un alt proiect profesional, “Sipahi”.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Gürel (@ozgecangurelofficial)

Alături de Kaan Yıldırım, colegul său de platou, aceasta a vorbit despre cel mai recent rol al său. În cadrul “Sunday surprise”, Özge Gürel a oferit cel mai recent interviu. Actrița și-a purtat părul brunet desprins, cu o coadă în vârful capului. S-a arătat fericită alături de Kaan.

“Foarte bune comentarii a avut primul episod. Sincer, am fost foarte fericit că a fost urmărit, deci este totul foarte plăcut. Cred că este un început bun, sperăm să rămână așa.”, a transmis actorul. În ceea ce o privește pe Özge Gürel aceasta a spus că “poate fi o atracție către personaje în viitor”. Kaan Yıldırım a vorbit despre familia sa, mai precis despre nepotul său, cel care i-a arătat o nouă față a lumii.

“S-a născut pentru a fi soarele din viața noastră.”, a spus acesta, arată Haberturk.com. Cât despre Özge Gürel, aceasta s-a arătat emoționată atunci când a venit vorba despre partenerul său, Serkan Çayoğlu.

“Îmi place foarte mult, mereu am spus că această relație nu ne-a transformat iubirea într-o rutină. Suntem foarte îndrăgostiți, continuăm să ne iubim. Sunt foarte fericită când îl văd pe Serkan în fiecare dimineață, mereu. Dacă nu e acasă și urmează să vină, sunt din nou fericită. Poate că asta a făcut relația să dureze mult. Suntem foarte buni prieteni și totul merge bine.”, a mărturisit vedeta din Turcia. La sfârșitul interviului, Kaan Yıldırım a fost surprins cu o celebrare chiar de ziua sa de naștere pe 24 decembrie.

Fanii actriței Özge Gürel, îngrijorați de noile scene prezentate în serialul “Sipahi”

Sunt foarte multe scene care au reușit să-i surprindă pe telespectatori. Printre acestea, se numără și acelea în care Özge Gürel poartă o armă.

“A fost un proces întreg în care m-am antrenat. Am trecut printr-un antrenament riguros timp de o lună. Scenele mele de acțiune sunt foarte periculoase pentru mine și pentru ceilalți.”, a spus aceasta. De altfel, a subliniat că a existat o perioadă în care a suferit o accidentare.

“Devin uneori foarte nervoasă și uneori tind să mă lovesc foarte rău. Nimeni nu crede că mâna mea e grea. Am filmat o scenă și i-am spus colegului meu că nu mai dețin controlul, mâna mea este foarte grea. Nu a fost convins până nu l-am lovit din greșeală.”, a spus vedeta.

În articolul

Özge Gürel surprinde cu o ținută de iarnă. Vedeta nu uită de ochelarii de soare și căciulă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp