Happy People
Özge Özpirinçci, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională. Ce a declarat vedeta

Publicat pe 12.04.2022 la 13:36. Actualizat pe 12.04.2022 la 14:27

După ce a devenit mămică recent, Özge Özpirinçci a luat o decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională. Ce a declarat vedeta și când va păși din nou pe platourile de filmare.

După ce a devenit mămică recent, Özge Özpirinçci a lipsit în repetate rânduri din mediul online, acolo unde obișnuia să-și încânte fanii cu fotografii și filmulețe. Aceasta a postat o singură imagine alături de micuță, arătându-i acesteia doar mânuța.

Se numără printre cele mai apreciate artiste ale momentului și în ciuda faptului că este căutată pentru tot mai multe proiecte, Özge Özpirinçci continuă să-și exercite activitățile personale.

Özge Özpirinçci, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională

După lungi dezbateri în ceea ce privește numele micuței sale, Özge Özpirinçci a dat naștere unei fetițe perfect sănătoase și a devenit mămică pentru prima oară. Aceasta fost botez ată “Mercan”, ceea ce înseamnă “Coral”. Cu toate că vedeta nu a oferit până acum nicio fotografie cu chipul fiicei sale, fanii așteaptă cu nerăbdare acest lucru.

Până atunci, numele actriței este asociat cu diverse proiecte de viitor. Aceasta a oferit totuși un răspuns ferm care i-a liniștit atât pe producători, cât și pe fani. Deși a primit o propunere inedită din partea lui Yavuz Tuğrul, aceasta nu are nicio intenție de a revenit pe platourile de filmare.

View this post on Instagram

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)

“Nu va fi niciun proiect, nu vă faceți griji.”, a declarat Özge Özpirinçci, conform Seriesturkish.com. Producția în care actrița urma să fie distribuită a început deja, însă aceasta a vorbit deja despre problemele personale care o țin deja ocupată în cea mai mare parte a timpului.

“Sunt preocupată de Mercan la momentul actual, o cresc. Sunt întotdeauna cu ea.”, a spus celebra actriță din “Femeie în înfruntarea destinului”. Özge Özpirinçci poate fi văzută la momentul actual în seria “Yakamoz S-245” alături de Kıvanç Tatlıtuğ. La fel ca și colega sa de platou, actorul a devenit de curând tătic și l-a numit pe fiul său “Kurt”.

Citește și:

Özge Özpirinçci și Kıvanç Tatlıtuğ au rămas buni prieteni de pe platourile de filmare, iar în prezent cei doi comunică în fiecare zi despre micuții pe care i-au întâmpinat nu demult pe lume. “Vorbim tot timpul. I-a dat un nume foarte frumos băiețelului său.”, a mărturisit Özge Özpirinçci.

Özge Özpirinçci, viața și cariera profesională de-a lungul timpului

Özge Özpirinçci a declarat că la momentul actual nu își va lua niciun angajament profesional, asta pentru că își dorește ca perioada următoare să și-o dedice exclusiv fiicei sale, Mercan. În ciuda faptului că s-a căsătorit recent, actrița a declarat de-a lungul timpului că nu are nevoie de acte pentru a fi fericită și că își poate exprima dragostea la fel de bine în orice fel de ipostază.

De-a lungul timpului, actrița din “Femeie în înfruntarea destinului” nu s-a văzut niciodată în ipostaza de mămică, însă recent a declarat că este cel mai frumos sentiment pe care l-a încercat vreodată. De asemenea, aceasta își petrecere tot timpul alături de Burak Yamantürk și micuța Mercan.

Citește și:

Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii restrânse și au avut parte doar de 20 de invitați, asta pentru că îndrăgostiții și-au păstrat întotdeauna imaginea personală departe de ochii celor curioși. De asemenea, vedeta din “Femeie în înfruntarea destinului” nu a lăsat nicio fotografie din cadrul evenimentului în mediul online.

În articolul

Özge Özpirinçci, decizie radicală în ceea ce privește cariera sa profesională. Ce a declarat vedeta

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp