Happy People
Özge Özpirinçci și Hazal Kaya au călătorit la Paris. Care a fost scopul vizitei lor

Publicat pe 12.08.2024 la 16:05. Actualizat pe 12.08.2024 la 16:48

Cele două vedete au călătorit la Paris cu un scop precis. Au stabilit să își susțină jucătoarele preferate în cadrul Jocurilor Olimpice.

Özge Özpirinçci și Hazal Kaya au călătorit la Paris

Instagram

Hazal Kaya, Özge Özpirinçci și Aslı Kızmaz au călătorit la Paris pentru a fi aproape de jucătoarele lor preferate din Turcia. În cadrul jocurilor olimpice echipa de volei Sultan of the net - Filenin Sultanları s-a calificat în semi-finală.

Özge Özpirinçci și Hazal Kaya au călătorit la Paris

Se știe faptul că vedetele sunt pasionate de sport, astfel că nu puteau rata ocazia de a fi alături de echipa lor preferată în cadrul Jocurilor Olimpice. Özge Özpirinçci este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia la momentul actual. Cunoscută pentru rolul celebru din Femeie în înfruntarea destinului, aceasta s-a făcut remarcată pretutindeni datorită personajului Bahar, o femeie săracă cu doi copii ce încearcă să depășească toate greutățile vieții.

View this post on Instagram

A post shared by Hazal Kaya (@hazalkaya)

Are peste 3 milioane de prieteni virtuali pe pagina personală de instagram, acolo unde până în prezent a publicat peste o mie de fotografii și filmulețe. Cele mai recente dintre acestea sunt realizate în vacanță, alături de cei dragi.

“Ce femeie frumoasă ești”, “Te urmărim din Brazilia”, “În această vară mi-am propus să urmăresc toate serialele tale”, „Ești foarte drăguță”, au fost doar câteva dintre comentariile fanilor. Rolul din Femeie în înfruntarea destinului i-a adus succes internațională. Discretă în ceea ce privește viața personală, le-a arătat tuturor că este căsătorită cu actorul Burak Yamanturk.

Citește și:

În mediul online există fotografii de cuplu, însă fără a se exagera în acest sens. Cât despre rolul Bahar, vedeta a vorbit în repetate rânduri. A menționat că se simte onorată în acest sens.

“Sunt onorată să joc un personaj atât de puternic și real. Avem nevoie de mai multe povești despre femei. Bahar m-a învățat să fiu recunoscătoare și să înfrunt obstacole.”, a spus vedeta. De asemenea, a ținut să le povestească tuturor cum și-a început cariera de actriță și care au fost primii pași în acest sens.

Cum și-a început Özge Özpirinçci cariera de actriță

Deși astăzi se numără printre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia, și-a început cariera ca aproape toți colegii săi de pe platourile de filmare. A povestit despre acest pas într-un interviu recent.

“Am început să joc în reclame. Am fost șocată să mă văd pe un panou mâncând dulciuri. Acasă era amuzant să jucăm acasă pentru că fratele meu care e cu 7 ani mai mare ne înregistra mereu pe mine și verii mei. Mă bucur că atât el, care e acum scriitor și vărul meu Helin m-au încurajat să devin actriță și au grăbit procesul.”, a spus. Vedeta s-a căsătorit în 2021 cu partenerul Burak Yamanturk și au devenit părinți după ce o perioadă de timp au declarat că nu vor avea copii.

“Dacă vrei să îți spun cum e să fii căsătorită cu un actor, ei bine e minunat. Ne înțelegem unul pe celălalt și știm ce înseamnă să fii popular. Îl iubesc pe Burak, el este familia pe care am ales-o. Râd și plâng cu el, visez și lupt alături de el. Este partenerul meu pentru totdeauna.”, a spus actrița celebră pentru rolul Bahar din Flăcările destinului.

În articolul

Özge Özpirinçci și Hazal Kaya au călătorit la Paris. Care a fost scopul vizitei lor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp