Happy People
Tatăl faimoasei Özge Özpirinçci a murit. Îndrăgita vedetă a postat un mesaj de-a dreptul emoționant

Publicat pe 18.10.2023 la 12:21. Actualizat pe 19.10.2023 la 09:58

Özge Özpirinçci din Femeie în înfruntarea destinului și-a condus tatăl pe ultimul drum. Actrița se află în cea mai neagră perioadă a vieții.

Özge Özpirinçci joacă rolul de protagonistă în serialul Femeie în înfruntarea destinului

Happy Channel

Özge Özpirinçci, una dintre cele mai îndrăgite vedete din Turcia la momentul actual și-a condus tatăl pe ultimul drum. Vedeta se află în cea mai dificilă perioadă a vieții sale. Kadri Emrah Özpirinçci a fost persoana care i-a fost întotdeuana alături, indiferent de situație. Primele imagini de la înmormântare au apărut pe rețelele sociale.

Tatăl faimoasei Özge Özpirinçci a încetat din viață

Frumoasa vedetă nu și-a putut stăpâni lacrimile, dată fiind situația personală în care se găsește la momentul actual. Tatăl acesteia a încetat din viață la 69 de ani. Özge Özpirinçci a acceptat condoleanțe din partea mai multor celebrități care au participat în cadrul funeraliilor. Și-a luat rămas-bun de la Kadri Emrah Özpirinçci printr-o postare publică realizată în mediul online.

View this post on Instagram

A post shared by Ozge Ozpirincci (@ozpirincci)

“La revedere, tată. Acum ești peste tot unde ai fost curios să ajungi și n-ai apucat. Te iubesc foarte mult.”, a scris vedeta din Femeie în înfruntarea destinului. Ulterior, aceasta a lăsat în cadrul instastory o poveste despre situația familiei sale și cum a ajuns tatăl său să se lupte cu boala.

Citește și:

“Primele simptome au apărut în vara anului 2022. Le-a ascuns pentru multă vreme și a încercat să-și nege durerile cu ajutorul anumitor medicamente. Chiar a avut o operație de hernie atunci când era sigur. Totuși, toate simptomele de care mi-a povestit duceau într-o singură direcție. Era ca personajul Duygu pe care l-am jucat în filmul Acı Tatlı Ekşi în 2016. Am întâlnit mulți oameni cu scleroză în timp ce mă pregăteam pentru scenele finale.

Când testele pe care le-a efectuat în Bodrum, orașul unde locuia, i s-a spus să meargă în Istanbul. A stat în spital timp de o săptămână și nu a putut fi diagnosticat atunci. Chiar și așa i-am întrebat pe doctori dacă nu este vorba despre scleroză. Nu am putut primi un răspuns clar. Ulterior ne-am întâlnit cu mai mulți prieteni care l-ar fi putut ajuta, dar el a zis că nu vrea să locuiască în Istanbul. Poate că nu știa cât de gravă este situația, sau poate știa dar a sperat într-un miracol.

Tatălui meu nu-i plăcea să stea într-un singur loc și nu mi-l puteam imagina legat de pat. Boala a progresat repede și el a venit în Istanbul pentru intervenție chirurgicală.”, se arată în scrisoarea vedetei.

Scrisoarea pe care Özge Özpirinçci a lăsat-o în mediul online

În continuarea scrisorii pe care vedeta din Turcia a ținut să o lase pentru toți cei care au vrut să-i afle povestea, s-a lăsat descoperită așa cum nu a făcut-o până acum.

Citește și:

“Kazim mi-a spus că el nu a fost rănit și că a plecat în pace. Să aud asta a fost singurul lucru bun la momentul respectiv. Nu vreau să realizez un moment de rebeliune împotriva plecării sale, dar mi-ar fi plăcut să fiu cu el un pic mai mult, desigur, chiar dacă spun asta dintr-un loc privilegiat. În acest proces, în timp ce spun asta, îmi aduc aminte că a fost atât un tată bun, cât și un prieten. Toți prietenii lui mi-au povestit despre idei care vor rămâne cu el pentru totdeauna.”, a scris vedeta.

În articolul

Tatăl faimoasei Özge Özpirinçci a murit. Îndrăgita vedetă a postat un mesaj de-a dreptul emoționant

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp