Happy People
Ozge Yagiz a bifat o apariție surprinzătoare într-un costum roz, din satin. Cum arată topul care îi pune în evidență bustul

Publicat pe 24.09.2022 la 14:55. Actualizat pe 24.09.2022 la 15:10

Ozge Yagiz, actrița din "Jurământul", a publicat pe rețelele de socializare o imagine surprinzătoare în care ținuta a luat ochii tuturor! Cum arată costumul roz, din satin, care îi vine perfect.

Ozge Yagiz

TV Happy

Tânără actriță a demonstrat încă o dată că stăpânește foarte bine stilul vestimentar și a atras atenția urmaritorilor de pe Instagram cu ultima sa postare.

Cum a apărut Ozge Yagiz pe rețelele de socializare. Ținuta magnetică a fost apreciată de zeci de mii de fani

Ozge Yagiz este o actriță de naționalitate turcă, care a cunoscut succesul internațional prin intermediul rolului lui Reyhan din serialul fenomen „Jurământul”. De curând frumoasa actriță în vârstă de 24 de ani a postat o fotografie cu ea într-o ținută excepțională și a strâns zeci de aprecieri.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Citește și:

Ozge Yagiz este o actriță extrem de frumoasă, care a ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme. Aceasta a demonstrat că este și foarte talentată, dar și foarte pregătită.

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Citește și:

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). La cei 23 de ani ai săi, averea netă estimată este de 2 milioane de dolari. Deși actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori. Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale.

În articolul

Ozge Yagiz a bifat o apariție surprinzătoare într-un costum roz, din satin. Cum arată topul care îi pune în evidență bustul

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp