Happy People
Ozge Yagiz a îmbrăcat o rochie decupată pe decolteu și a surprins cu apariția îndrăzneață

Publicat pe 24.08.2022 la 18:27. Actualizat pe 26.08.2022 la 15:57

Ozge Yagiz este una dintre cele mai îndrăgite actrițe din serialele turcești, care s-a făcut remarcată datorită talentului său actoricesc, dar și a eleganței de care a dat dovadă de-a lungul timpului.

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci

TV Happy

Actrița surprinde cu fiecare apariție a sa, iar presa se află mereu cu ochii pe ea indiferent de oră sau zi. De când a decis să rupă legătura cu actorul Gökberk Demirci, pe care l-a cunoscut chiar pe platourile de filmare, tabloidele o urmăresc constant. Unele voci spun că cei doi s-au împăcat, însă rămâne de văzut.

Ozge Yagiz, apariție fermecătoare în prezența unei prietene

Ozge Yagiz este o actriță extrem de frumoasă, care a ajuns la inima oamenilor din întreaga lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme, dar și a frumuseții sale. Ea și-a obișnuit admiratorii cu apariții extrem delicate, dar de data acesta a ales să spargă tiparele și să apară în fața fanilor cu o rochie decupată pe decolteu, lucru care le-a surâs.

Se pare că după ce a trecut printr-o despărțire dureroasă de logodnicul său, Gokberk Demirci, ea este tot mai vizibilă și continuă să aibă o viață socială extrem de activă, lucru care ăi bucură pe fani.

Gökberk Demirci trăit o frumoasă poveste de iubire alături de Özge Yağız, actrița în vârstă de 25 de ani. Cu toate că fanii își imaginau că îndrăgostiții vor ajunge la altar, iată că deznodământul a fost altul.

Cu puțin după ultimul interviu acordat, cei doi au șterg orice urmă a relației lor din mediul online și nu au oferit nicio declarație oficială în legătură cu despărțirea. Cu toate acestea, protagonista din “Jurământul” a declarat conform Seriesturkish.com că nu se află în nicio relație amoroasă la momentul actual.

În articolul

Ozge Yagiz a îmbrăcat o rochie decupată pe decolteu și a surprins cu apariția îndrăzneață

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp