Happy People
Ozge Yagiz, alături de o bună prietena. Cum își petrece timpul actrița din serialul "Jurământul"

Publicat pe 14.05.2023 la 12:14. Actualizat pe 14.05.2023 la 12:37

Ozge Yagiz, celebra actriță din Jurământul, nu este foarte activă pe rețelele de socializare și asta pentru că preferă timpul cu prietenii sau munca, în detrimentul lumii virtuale. Dar nu își neglijează comunitatea, ci cu fiecare ocazie când este înconjurată de oameni dragi, ea publică o imagine în social media.

Ozge Yagiz

Happy Channel

Ozge Yagiz a revenit la activitatea ei din mediul online după o perioadă de absență. Vedeta a postat o imagine cu o bună prietenă de-ale sale. După câteva săptămâni de pauză, spre marea bucurie a fanilor, Ozge Yagiz a postat o nouă poză pe InstaStory. Fanii au fost încântați să o revadă și să afle că este înconjurată de prieteni.

Puțini sunt cei care cunosc detalii despre cercul apropiat al actriței, dar din când în când, Ozge satisface curiozitatea admiratorilor săi, dezvăluind cu cine își petrece deseori timpul.

Ozge Yagiz, apropiată de prietenii săi. Cum arată una dintre amicele sale de suflet

Özge Yağız revine în atenția fanilor ei după o perioadă de aproximativ o lună în care nu a mai publicat nicio fotografie pe contul personal de Instagram. Vedeta a așteptat momentul potrivit pentru a-și surprinde comunitatea.

Ozge Yagiz a ieșit la restaurant cu o bună prietenă. Amândouă zâmbesc și par foarte bucuroae de timpul petrecut împreună.

Citește și:

Actrița ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme. Aceasta a demonstrat că este și foarte talentată, dar și foarte pregătită.

În articolul

Ozge Yagiz, alături de o bună prietena. Cum își petrece timpul actrița din serialul "Jurământul"

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp