Happy People
Ozge Yagiz apare de mână cu un copilaș. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

Publicat pe 11.07.2022 la 17:46. Actualizat pe 11.07.2022 la 18:04

Ozge Yagiz și-a surprins comunitatea de fani cu o apariție alături de un copilaș. Actrița se plimbă cu băiețelul pe stradă și a fost imortalizat momentul. Imaginea a făcut furori în mediul online.

Ozge Yagiz este din ce în ce mai activă în mediul online și își ține la curent admiratorii cu activitățile sale. Aproape zilnic postează câte o imagine, lucru care a atrage atenția fanilor. De curând, acesta a publicat o fotografie în care apare de mână cu un băiețel adorabil,

Actrița Ozge Yagiz, din “Jurământul”, apariție inedită alături de un copilaș superb

Ozge Yagiz și Gokberk Demirci au trăit o poveste de iubire atât pe platourile de filmare, cât și în viața reală, care s-a concretizat cu o logodnă superbă, însă nu a durat mult până ce neînțelegerile și-au făcut loc în cuplu și despărțirea a venit ca un trăsnet pentru toată lumea.

Cu toate acestea, cei doi au ales să-și vadă discret de drum și continuă să fie activi atât în mediul virtual, cât și în viața de zi cu zi. Se pare că după ce a trecut printr-o despărțire dureroasă de logodnicul său, Gokberk Demirci, ea este tot mai vizibilă și continuă să aibă o viață socială extrem de activă, lucru care îi bucură pe fani. Imaginea cu băiețelul i-a făcut pe fani să afirme că i-ar sta foarte bine în ipostaza de mămică.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Ozge Yagiz este o actriță extrem de frumoasă, care a ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme, dar și a frumuseții sale.

La logodnă, cei doi au avut parte de o logodnă așa cum și-au dorit. Ambii s-au îmbrăcat simplu, lejer. Ozge Yagiz a impresionat cu o apariție extrem de delicată. Ea a îmbrăcat o rochie o rochie albă fără bretele și un colier gros din aur la gât, vezi fotografiile pe TV Mania.

Citește și:

Despărțirea a venit mai repede decât se aștepta oricine, iar fotografiile care au stat vreodată mărturie a dragostei lor au dispărut din mediul online.

În articolul

Ozge Yagiz apare de mână cu un copilaș. Imaginea care a înduioșat inimile fanilor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp