Happy People
Ozge Yagiz, fără pic de machiaj pe chip. Adevărul despre tenul actriței fermecătoare. Cât de bine arată când nu intră pe mâna stiliștilor

Publicat pe 20.07.2021 la 18:40. Actualizat pe 20.07.2021 la 20:01

Ozge Yagiz este o actriță extrem de frumoasă, care a ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme. Aceasta a demonstrat că este și foarte talentată, dar și foarte pregătită. De asemenea, frumusețea ei a atras atenția tuturor. Cum arată fără machiaj.

Tânăra a reușit să atragă din nou atențai presei, după ce s-a fotografiată așa cum puțini au avut ocazia să o vadă.

Aceasta este considerată o femeie extrem de frumoasă, care reușește să atragă toate privirile. Tenul său este impecabil și luminos, iar trăsturile chipului sunt aceleași ca în fotografiile realizate de fotografi profesioniști.

Cum arată Ozge Yagiz fără machiaj

Se poate observa clar că actrița a renunțat la machiaj, completându-și look-ul natural cu o pereche de ochelari de soare pe care îi poartă pe cap și o ținută de zi. Aceasta are un chip la care multe femei visează, iar atunci când nu se lasă pe mâna specialiștilor arată extraordinar de fresh, semn că nu doar machiajul îi creează un chip perfect, ci și grija pe care o are față de propriul trup.

Tenul său este impecabil și luminos, iar trăsturile chipului sunt aceleași ca în fotografiile realizate de fotografi profesioniști.

View this post on Instagram

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by Özge Yağız (@ozgeyagizz)

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). La cei 23 de ani ai săi, averea netă estimată este de 2 milioane de dolari. Deși actrița are doar 23 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori. Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale.

În articolul

Ozge Yagiz, fără pic de machiaj pe chip. Adevărul despre tenul actriței fermecătoare.

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp