Happy People
Ozge Yagiz s-a fotografiat alături de nepoțelul ei. Imaginile care au înduioșat inimile admiratorilor. Vedeta a lipsit ceva vreme din mediul online

Publicat pe 13.06.2023 la 22:00. Actualizat pe 13.06.2023 la 19:06

Actrița turcă Ozge Yagiz, cunoscută pentru rolurile sale în seriale de succes, a revenit în atenția publicului cu o poză emoționantă alături de nepotul ei. Fotografia a înduioșat inimile internauților.

Ozge Yagiz

TV Happy

Ozge Yagiz a revenit pe Instagram după o pauză de câteva săptămâni, în care a fost absentă din mediul online.

Cum s-a fotografiat Ozge Yagiz alături de nepoțelul ei

Revenirea actriței a fost una emoționantă, ea publicând o poză în care apare alături de nepotul ei. Îmbrățișată de micuț, Ozge Yagiz radiază de fericire.

Ozge Yagiz este o actriță de naționalitate turcă, care a cunoscut succesul internațional prin intermediul rolului lui Reyhan din serialul fenomen „Jurământul”.

Actrița ajuns la inima oamenilor din întrega lume după ce a primit roluri spectaculoase în filme. Aceasta a demonstrat că este și foarte talentată, dar și foarte pregătită.

Özge Yagiz (Reyhan din “Jurământul”) s-a născut pe 10 aprilie 1997, în Istanbul, Turcia. Ea e absolventa Universității Başkent unde a studiat științele comunicării. După ce și-a descoperit dragostea pentru actorie, Özge a studiat a la No10Studios.

Astfel, în 2017, ea și-a început cariera de actriță. Özge a devenit faimoasă pentru rolurile din "Adını Sen Koy" și “Jurământul”(Yemin). Deși actrița are doar 24 de ani și este abia la începutul carierei, aceasta se bucură de o celebritate cum multe vedete și-ar dori. Özge și-a câștigat deja un nume, motiv pentru care a fost aleasă pentru o nouă producție turcească, unde va interpreta unul dintre rolurile principale.

În articolul

Ozge Yagiz s-a fotografiat alături de nepoțelul ei. Imaginile care au înduioșat inimile admiratorilor. Vedeta a lipsit ceva vreme din mediul online

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp