Happy People
Paulina Rubio sărbătorește alături de mama sa. Fotografiile emoționante pe care artista le-a arătat întregii lumi

Publicat pe 12.01.2022 la 15:38. Actualizat pe 12.01.2022 la 16:03

Paulina Rubio a sărbătorit zilele acestea alături de mama sa și cei doi copii. Fotografiile emoționante pe care artista le-a arătat tuturor.

Paulina Rubio pe scenă în cadrul celei de-a 33-a ediție a Premiilor Lo Nuestro

Getty Images

Paulina Rubio a sărbătorit zilele acestea ziua de naștere a mamei sale și a postat câteva fotografii emoționante în online. Fanii i-au lăsat mii de mesaje și aprecieri pe pagina personală, acolo unde artista postează în fiecare zi.

Actrița Susana Dosamantes, mama vedetei Paulina Rubio, a împlinit 73 de ani pe 9 ianuarie, iar sărbătoarea a fost una pe măsură.

Paulina Rubio sărbătorește alături de mama sa

Paulina Rubio a întâmpinat noul an în plină sărbătoare, asta pentru că mama sa a împlinit frumoasa vârstă de 73 de ani chiar pe 9 ianuarie. Celebra actriță Susana Dosamantes continuă să fure priviri în mediul online și nu-și arată vârsta în ciuda cifrelor din buletin.

“La mulți ani. Mama e doar una. Mama, te iubesc mai mult ca niciodată!, a scris Paulina Rubio în online, acolo unde fanii au putut vedea câteva fotografii emoționante atât cu mama ei, cât și cu copiii. Cea mai frumoasă, după părerea internauților, a fost cea în care Paulina apare lângă mama ei, dar și lângă nepoții marii actrițe, Nicolás y Eros.

View this post on Instagram

A post shared by Paulina Rubio (@paulinarubio)

Dacă în prezent soarele a răsărit și pe strada vedetei, acum ceva vreme aceasta s-a luptat din răsputeri pentru custodia copiilor săi. Paulina Rubio a mărturisit că la un moment dat s-a simțit atacată și a trebuit să lupte pentru a se simți împăcată pe plan personal. Dacă timpul pare că trece repede, iată că Paulina Rubio a devenit mămică pentru prima datp în 2010, după trei ani de căsnicie cu impresariul de origine spaniolă Nicolás ‘Colate’ Vallejo-Nájera.

Andrea Nicolás Vallejo Rubio este fiul de 11 ani al Paulinei Rubio, numit după tatăl lui, celebrul impresar. După divorțul din 2012, cei doi s-au luptat pentru custodia fiului care trebuia să călătorească din Spania în Miami pentru a-și vedea ambii părinți. După lupte seculare, impresarul a mărturisit că nu-și mai dorește să lupte și l-a lăsat pe micuț în grija mamei.

La momentul actual, bărbatul are o relație cu o femeie numită Estefania, cu 18 ani mai mică decât el ce lucrează într-o prestigioasă firmă de avocatură.

Paulina Rubio și viața cu cei doi copii

Cel de-al doilea copil al vedetei s-a născut în martie 2016 și i-a luat numele tatălui, Eros Bazúa Rubio. Gerardo ‘Jerry’ Bazúa este tatăl celui de-al doilea fiu al vedetei, acesta fiind participant într-o competiție televizată, iar ea făcând parte din juriu.

Cei doi s-au luptat pentru custodia micuțului până în decembrie anul trecut, când Paulina Rubio a câștigat totul. Paulina Rubio a declarat de-a lungul timpului că este dificil să fie mamă și artistă, asta pentru că trebuie să se despartă de cei doi copii pentru a fi pe scenă. Astfel, mama ei a fost întotdeauna un sprijin atunci când a avut nevoie.

“Ei sunt prioritatea mea. Când nu lucrez mă duc să-i iau de la școală, mă trezesc la 7 dimineața și îi duc. Îi duc la karate, ne jucăm, facem picnic. Mă distrez cu ei, nu vreau să schimb asta pentru nimic în lume.”, a declarat Paulina Rubio.

În articolul

Paulina Rubio sărbătorește alături de mama sa. Fotografiile emoționante pe care artista le-a arătat întregii lumi

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp