Happy People
Pemiera seriei Gizli Bahce cu Murat Yildirim și Ebru Sahin în rolurile principale a fost anunțată. Îi va face concurență producției Bahar

Publicat pe 08.10.2024 la 15:41. Actualizat pe 08.10.2024 la 20:06

Murat Yildirim și Ebru Sahin formează unul dintre cele mai noi cupluri din serialele turcești. Află totul despre producția turcească.

Pemiera seriei Gizli Bahce cu Murat Yildirim și Ebru Sahin în rolurile principale a fost anunțată

Getty Images

Gizli Bahçe este serialul turcesc produs de către Erol Avci cu Murat Yıldırım și Ebru Şahin în rolurile principale. În articolul de mai jos îți spunem când va avea premiera primului episod în Turcia, țara de origine.

Premiera seriei Gizli Bahçe cu Murat Yıldırım și Ebru Şahin în rolurile principale a fost anunțată

Data la care va fi difuzat primul episd din producția Gizli Bahçe este 15 octombrie. Un alt detaliu care nu a rămas nespus este faptul că serialul va concura cu o altă poveste de succes. Este vorba despre Bahar. Murat Yıldırım este cunoscut publicului din România în rolul de protagonist din serialul Asi – Împotriva destinului, acolo unde a jucat alături de Tuba Büyüküstün.

Murat Yıldırım joacă în Gizli Bahçe rolul arhitectului Demir Akçınar și este una dintre cele mai așteptate producții turcești ale noului sezon. Frumoasa actriță Ebru Şahin joacă rolul Nazlı Orman, o mămică tânără, arată seriesturkish.com.

În articolul

Pemiera seriei Gizli Bahce cu Murat Yildirim și Ebru Sahin în rolurile principale a fost anunțată. Îi va face concurență producției Bahar

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp