Happy People
Pentru Sıla Türkoğlu anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional. Cum se arată Șerbet de afine în viitor

Publicat pe 03.01.2024 la 11:31. Actualizat pe 03.01.2024 la 13:15

Sıla Türkoğlu și-a surprins cu adevărat fanii în anul ce tocmai a trecut. A realizat proiecte profesionale inedite și se bucură în continuare de simpatia tuturor.

Pentru Sıla Türkoğlu anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional

Instagram

A strălucit în cadrul proiectului Moștenirea, însă a decis că timpul potrivit pentru a se implica în alte seriale este limitat. Astfel, după 2 sezoane s-a alăturat distribuției Șerbet de afine acolo unde și joacă rolul de protagonistă. Se pare că a fost cea mai bună alegere pe plan profesional. Pe plan personal a reușit să se implice într-o relație de iubire, dar care s-a terminat mai repede decât ar fi crezut oricine.

Pentru Sıla Türkoğlu, anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional

A devenit una dintre cele mai îndrăgite actrițe din Turcia și personajul Doğa a ajutat-o fără doar și poate în acest sens. Și-a dezvoltat astfel cariera profesională încă din primul sezon al seriei. Personajul iubit de telespectatori revine și în cel de-al doilea sezon, făcând astfel ca tot ceea ce se întâmplă în cariera actriței să se dezvoltate exponențial.

View this post on Instagram

A post shared by Sıla Türkoğlu (@silaaturkoglu)

În acest sens, tânăra actriță are succes și în mediul online. Cu peste 2 milioane de fani pe pagina personală de instagram, a publicat până în prezent peste 100 de fotografii și filmulețe. Dacă înainte de a ieși din cadrul proiectului Moștenirea avea o altă abordare în ceea ce privește expunerea, acum totul este schimbat.

Citește și:

Astfel, se află printre cele mai discutate vedete în luna decembrie. Potrivit celor de la seriesturkish.com, nu ar fi greșit să spunem că 2023 a fost anul vedetei. A reușit să-și stabilească o experiență clară pentru viitor.

În ceea ce privește cifrele, Șerbet de afine și Golden Boy – Dragoste rebelă s-au luptat până în ultima secundă. Astfel, primul menționat a reușit fără doar și poate să se claseze pe prima poziție. A impresionat încă de la început cu povestea și personajele sale. Dacă Șerbet de afine a reușit să facă un pas uriaș performanța sa, Golden Boy – Dragoste rebelă mai are de recuperat pentru a reușit să ajungă încă o dată la ceea ce a demonstrat în primul sezon.

Șerbet de afine încheie anul 2023 cu succes

Episodul 45 din serialul care o aduce pe Sıla Türkoğlu în rol principal a reușit să atragă milioane de fani în fața televizoarelor. Șerbet de afine traversează o perioadă cu adevărat importantă pentru viitor. Este o călătorie care cu siguranță nu se va opri acum.

Citește și:

Printre actorii care fac parte din distribuție se numără Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör, Müjde Uzman și Yiğit Kirazcı. Produs de Faruk Turgut, a reușit să ajungă la episodul 45.

Potrivit unui sondaj realizat în mediul online, Sıla Türkoğlu a fost cea mai discutată vedetă pe rețelele sociale. Urmată de Ozge Yagiz, a rămas de asemenea în atenția publicului. Născută pe 18 aprilie 1999 în Bornova, a devenit cunoscută odată cu seria Jurământul, acolo unde a jucat un rol secundar. A urmat Moștenirea care a făcut-o să ajuungă pe primele locuri în cele mai importante topuri. A format un cuplu cu Alp Navruz, însă relația lor nu a trecut de zilele călduroase de vară. Au decis să se despartă și să pună punct idilei lor.

În articolul

Pentru Sıla Türkoğlu anul 2023 a fost promițător din punct de vedere profesional. Cum se arată Șerbet de afine în viitor

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp