Happy People
Premiile Oscar 2022: Cum și-au luat ADIO celebritățile de la Carmen Salinas

Publicat pe 29.03.2022 la 19:25. Actualizat pe 29.03.2022 la 19:49

Imaginea regretatei Carmen Salinas a fost încă o dată afișată în cadrul Premiilor Oscar 2022. Celebritățile și-au luat ADIO de la marea actriță și i-au rostit numele pentru ultima oară.

Carmen Salinas în data de 19 nov. 2015

Profimedia Images

Carmen Salinas a fost una dintre cele mai mari actrițe de telenovele, însă în urma unui atac cerebral a murit pe 9 decembrie 2021 la vârsta de 82 de ani. În urma sa au rămas o familie îndurerată, fani care îi rostesc neîncetat numele și producții care îi vor duce numele mai departe pentru eternitate.

A fost o mare actriță de telenovele și a făcut parte atât din lumea telenovelelor, cât și din lumea filmelor de la Hollywood, iar în cadrul Premiilor Oscar 2022 actorii i-au rostit numele pentru ultima oară, ca un omagiu adus muncii sale de-a lungul timpului.

Premiile Oscar 2022: Cum și-au luat ADIO celebritățile de la Carmen Salinas

Carmen Salinas a murit la vârsta de 82 de ani într-un spital din Ciudad de Mexico, locul în care a stat mai multă vreme din cauza stării de sănătate precare. Cu toate că familia i-a fost în permanență alături, iar fanii s-au rugat neîncetat pentru ea, marea actriță a murit lăsând în urmă doar tristețe, dar și amintiri frumoase ce nu vor fi curând uitate.

În cadrul Premiilor Oscar 2022, actorii i-au adus un ultim omagiu marii vedete, asta pentru că de-a lungul timpului Carmen Salinas a făcut parte din sindicatul ce alegea câștigătorii. Alături de alte nume mari, printre care și Betty White, regretata Carmen Salinas a apărut pentru ultima oară în cadrul unei secțiunii a binecunoscutelor premii.

View this post on Instagram

A post shared by Carmen Salinas (@carmensalinas_56)

In Memoriam a fost ultima ocazie pentru ca marii actori, dar și fanii să-și reamintească de Carmen Salinas așa cum a fost întotdeauna, veselă și plină de viață, dornică să ofere tuturor din talentul său nemărginit. Carmen Salinas a apărut în nenumărate ocazii alături de nume mari din industrie. Printre aceștia se numără și Denzel Washington, cel cu care a lucrat în cadrul producției “Hombre en llamas”.

De asemenea, Carmen Salinas a făcut parte din juriul calificat pentru a alege anumite pelicule potențial câștigătoare a Premiilor Oscar, dar și în cadrul Sindicatului Actorilor din Statele Unite.

Carmen Salinas, de-a lungul timpului

La finalul lunii noiembrie a anului 2021, Carmen Salinas prezenta semne de revenire, asta după ce doctorii au lăsat o bună perioadă de timp fără aparatele care o ajutau să respire. De asemenea, a fost supusă mai multor investigații în urma cărora a răspuns într-o manieră pozitivă.

Cu toate acestea, marea actriță a surprins pe toată lumea atunci când a încetat din viață pe data de 9 decembrie 2021. Ulterior, Carmen Plascencia, nepoata actriței, a vorbit despre ultimele clipe petrecute alături de regretata artistă.

Mai multe mesaje au fost lăsate pe pagina de socializare a vedetei, acolo unde Carmen Salinas obișnuia să posteze. Cu toate astea, marea artistă s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în sufletul familiei, dar și al fanilor care au apreciat-o întotdeauna pentru munca depusă. În 1994, Carmen Salinas a trecut printr-o tragedie, atunci când fiul de 37 de ani a murit din cauza cancerului. Carmen Salinas a suferit patru avorturi și a născut un copil în luna a șaptea care a murit la scurt timp după naștere. Artista l-a numit Jesús.

În articolul

Premiile Oscar 2022: Cum și-au luat ADIO celebritățile de la Carmen Salinas

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp