Happy People
Primele imagini de la nunta Ángelei Aguilar și a lui Christian Nodal. Ce rochie a ales mireasa pentru ziua cea mare

Publicat pe 26.07.2024 la 19:10. Actualizat pe 26.07.2024 la 19:47

După nunta surpriză a cântăreților Ángela Aguilar și Christian Nodal, fanii au fost nerăbdători să afle mai multe detalii și să vadă primele imagini de la ceremonie.

După nunta surpriză a cântăreților Ángela Aguilar și Christian Nodal, fanii au fost nerăbdători să afle mai multe detalii și să vadă primele imagini de la ceremonie.

Profimediaimages.ro

Nunta neașteptată dintre Ángela Aguilar și Christian Nodal, la doar câteva luni după ce aceștia și-au confirmat logodna, a creat vâlvă în lumea showbizului.

Citește și:

Primele imagini de la nunta Ángelei Aguilar și a lui Christian Nodal

Sărbătoarea a avut loc în spatele ușilor închise, pe 24 iulie, într-o luxoasă locație din Mexic. În primele ore după sărbătoare, nici cuplul, nici familiile lor nu au vorbit despre aceasta și nu au existat fotografii oficiale.

Cu toate acestea, Pepe Aguilar, tatăl miresei fericite, le-a făcut pe plac fanilor și a postat pe contul său de Instagram primele imagini cu fiica sa și actualul ei soț pozând alături de cei dragi.

„Fie că văd asta sau nu, astăzi încep un drum nou și foarte diferit de oricare dintre cele pe care le-au parcurs până acum. Una în care respectul și responsabilitatea vor fi cel mai puternic ghid, chiar la fel de importante ca iubirea”, a scris el.

Sărbătoarea a fost foarte intimă, fiind prezenți doar 45 de invitați, inclusiv rude și prieteni. Oaspeții s-au bucurat de un meniu exclusiv cu trei feluri de mâncare.

Citește și:

Trei antreuri au fost la alegere: jicama salad cu busuioc și pesto, carpaccio de dovleac cu usturoi prăjit și dressing de nuci și tartar de ton și creveți cu tapenade și roșii deshidratate. Pentru felurile principale, oaspeții au avut la dispoziție două opțiuni: paste orzo cu sos de smântână, trufe negre și piersici, sau costiță cu risotto de ciuperci.

În imagini se poate vedea că Marc Anthony și soția sa Nadia Ferreira au fost prezenți, deoarece cântărețul a fost martor din partea lui Christian. Din partea Angelei martorul a fost Jomari Goyso, gazda emisiunii Despierta America, care a spus că Pepe Aguilar a citit un discurs frumos pentru tinerii căsătoriți și i-a făcut pe toți cei prezenți să plângă de emoție.

În publicația sa, el a scris:

„Personal, mi-e foarte clar și chiar pot confirma următoarele. În orice relație de durată, dragostea este „esențială”, iar respectul și responsabilitatea sunt absolut indispensabile”.

Pepe Aguilar a fost foarte emoționat în timp ce își ducea fiica cea mică la altar. Pentru a reprezenta unitatea familiei lor, au fost acompaniați de muzica regretatei lor bunici, Flor Silvestre.

Ca parte a mesajului său pentru tinerii miri, el a scris: ”Cu dragoste, vă confruntați cu cele mai complicate provocări în interiorul și în afara mediului vostru, Deși vă spun de la bun început, cea mai MARE provocare (pe baza a ceea ce știu eu) va fi cea pe care o veți experimenta la nivel P E R S O N A L. Cea mai complexă provocare, TRĂIEȘTE în voi înșivă! Așa că viitorul vostru ca și cuplu depinde 100% de munca pe care o faceți fiecare ..... PE VOI ÎNȘIVĂ”.

Între timp, Angela și Christian au împărtășit și câteva fotografii romantice pe conturile lor de Instagram. Fanii și colegii lor celebri le-au lăsat sute de mesaje în care le urau multă fericire în această nouă etapă a vieții lor.

Citește și:
View this post on Instagram

A post shared by AKA EL FORAJIDO (@nodal)

View this post on Instagram

A post shared by Pepe Aguilar (@pepeaguilar_oficial)

În articolul

Primele imagini de la nunta Ángelei Aguilar și a lui Christian Nodal. Ce rochie a ales mireasa pentru ziua cea mare

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp