Happy People
Reacția lui Eugenio Derbez după ce fiica lui, Aislinn, a postat o fotografie provocatoare, în lenjerie intimă

Publicat pe 23.02.2021 la 15:25. Actualizat pe 23.02.2021 la 18:28

Fiica cea mare a lui Eugenio Derbez nu este deloc fată cuminte. Aislinn nu se sfiește să posteze fotografii provocatore pe rețelele sale de socializare. Ultima, într-o lenjerie intimă minusculă, a făcut furori, însă reacția tatălui nu a întârziat să apară.

Aislinn, fiica lui Eugenio Derbez, nu se sfiește să pozeze provocator

Getty Images

Copiii cei mari ai lui Eugenio Derbez i-au moștenit talentul și i-au călcat pe urme. Fiica cea mare a comediantului, Aislinn, are 33 de ani și este, la rândul ei, o actriță de succes. Mama sa, Gabriela Michel, a fost prima nevastă a lui Eugenio, însă mariajul lor a durat numai un singur an: între 1986 și 1987

La vârsta de 15 ani, Aislinn a devenit fotomodel, iar ulterior a studiat arte vizuale la New York. Actrița din serialul „Easy”, difuzat de Netflix, are și acum un trup de invidiat, cu care se mândrește.

Foarte recent, vedeta mexicană a încântat privirile fanilor săi, cu câteva imagini extrem de îndrăzneațe. Aislinn s-a lăsat fotografiată doar într-o lenjerie intimă, din dantelă neagră, minusculă. Frumoasa brunetă s-a afișat în mai multe poziții provocatoare. Într-una dintre ele, parcă încearcă să își scoată cât mai bine bustul în evidență.

Reacția lui Eugenio Derbez după ce a văzut fotografia provocatoare

Excentricul actor și comediant, în vârstă de 59 de ani, nu a putut să nu reacționeze în fața imaginii îndrăznețe.Tăticul grijuliu a venit cu un comentariu neprețuit. Aislinn a intuit că se va întâmpla acest lucru și și-a avertizat fanii, de la bun început, printr-o descriere amuzantă.

„Henry Jimenz m-a convins și mi-a făcut această fotografie, mi-au plăcut și...sunt aici așteptând ca Eugenio Derbez să mă judece.”, a scris ea.

Dacă tânăra tot era pregătită pentru comentariul acid, tatăl ei nu a dezamăgit-o. Cu simțul său special al umorului, actorul mexican a făcut nu unul sau două, ci mai multe comentarii, semn că între ei există o legătură tată-fiică foarte strânsă.

„Îi educi, te omori lucrând pentru a plăti educația, școala, pentru a-ți face copiii oameni buni. Și ei cum te răsplătesc? Postează imagini indecente ...”, a transmis el.

Fiica ei tocmai a răspuns prin intermediul unui emoji care îi face cu ochiul. Protagonistul filmului „How to be a Latin Lover” a venit imediat cu o altă replică acidă:

„Nu am crescut-o așa. Asta trebuie să vină din partea mamei ei.”, a adăugat Derbez.

Dezbaterea nu s-a încheiat aici, întrucât unul dintre frații actriței, Vadhir Derbez a adăugat și el un comentariu la imaginea fotografului Henry Jiménez, care de ani de zile încearcă să o convingă pe actriță să facă astfel de fotografii senzuale.

„Henry, al naibii să fii. Nu o mai trage sora mea pe partea întunecată.”, a scris el.

Actorul a mai făcut astfel de comantarii haioase

Nu este prima dată când Aislinn și tatăl ei au o dezbatere publică pe tema: fotografii provocatoare pe rețele de socializare. Anul trecut, fosta soție a lui Mauricio Ochmman a împărtășit o fotografie cu topless pentru a-și anunța podcast-ul „Magia haosului” .

„Tatăl meu îmi urmărește întotdeauna fotografiile și mă va certa că sunt pe jumătate goală pe Instagram.”, a prevăzut Aislinn.

Bineînțeles, tatăl ei a știut imediat cum să stârnească râsete, prin comentariul său:

„Pentru Dumnezeu! Un pic de decență! Dacă ai nevoie de bani pentru a-ți cumpăra haine, te împrumut! La ce a fost bună educația pe care ți-am dat-o.”

Comantariul a strâns, la vremea respectivă, peste 11 milioane de aprecieri.

Citește și:
În articolul

Reacția lui Eugenio Derbez după ce fiica lui a pozat în lenjerie intimă

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp