Happy People
Relația dintre Shakira și Piqué, la granița dintre infidelitate și relație deschisă. Informațiile care aruncă în aer tot ce se știa

Publicat pe 07.07.2023 la 21:02. Actualizat pe 07.07.2023 la 21:02

Gerard Piqué a fost catalogat drept "infidel" de când s-a aflat că ar fi înșelat-o pe Shakira cu Clara Chía Martí. Shakira nu a vorbit despre speculațiile legate de motivul real al despărțirii lor, dar a fost destul de clară în melodiile sale, confirmând motivul.

Shakira și Pique

Gettyimages.com

Shakira și Gerard Piqué au fost în centrul unei controverse aprinse după ce și-au anunțat despărțirea după 12 ani de relație, din care au doi copii. Însă, în ultimele zile a apărut un zvon puternic care a dat mult de furcă presei cu privire la despărțirea celor două celebrități.

Pique nu i-ar fi fost infidel Shakirei. Cei doi ar fi decis de comun acord să înceapă o relație deschisă

Cu această ocazie, s-a spus că fotbalistul și cântăreața ar fi trecut deja printr-o criză puternică în relația lor amoroasă, astfel că ar fi decis să înceapă cu o relație deschisă.

Potrivit El Nacional de Cataluña și a declarațiilor lui José Antonio Avilés, fost colaborator al postului Telecinco, acuzațiile la adresa fostului fotbalist ar fi fost în zadar, acesta afirmând că sportivul nu i-ar fi fost infidel Shakirei.

Jurnalistul a împărtășit că un apropiat al lui Piqué i-a spus că în ultimii trei ani "cuvântul criză a avut mai multă greutate și că s-a întâmplat ceva care este momentul cheie în această relație (...) Ceva care marchează acest moment. Din partea celor două persoane care confirmă relația (Shakira și Piqué) au luat decizia de a avea o relație deschisă".

El a adăugat: "Există un acord în care 'tu faci ce vrei și eu fac ce vreau'. Dar, în ochii presei, suntem încă un cuplu (...) A fost supărat să afle din presă despre asta".

Ceea ce a întărit și mai mult această teorie a fost faptul că Pilar Vidal, șefa secției Gente de la ABC, a ratificat această versiune a despărțirii dintre Piqué și Shakira.

"Piqué nu vrea ca oamenii să speculeze că motivul despărțirii a fost infidelitatea. El a fost surprins de anunțul făcut de Shakira (de despărțire), deoarece ea este cea care a luat inițiativa de a avea o relație dechisă", a declarat acesta.

În articolul

Relația dintre Shakira și Piqué, la granița dintre infidelitate și relație deschisă. Informațiile care aruncă în aer tot ce se știa

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp