Happy People
Rihanna, apariție imperială într-o rochie mulată. Cum arată silueta artistei care urmează să aducă pe lume un copil

Publicat pe 01.03.2022 la 17:38. Actualizat pe 24.03.2022 la 23:43

Rihanna, cântăreața originară din Barbados, este însărcinată cu primul său copil. Vestea dată în urmă cu o lună de zile a luat cu asalt lumea întreagă, iar de atunci, artista are tot mai multe apariții publice. De curând, fashion icon-ul a surprins din nou cu o ținută imperială, care îi pune în evidență burtica de graviduță.

Rihanna și A$AP Rocky

Profimedia

De când a anunțat că este însărcinată, acesta a fost nedezlipită de obiectivele paparazzilor. Ținutele ei au atras atenția din ce în ce mai des, ea alegând să poarte anumite obiecte vestimentare care îi pun în evidență silueta într-un mod diferit decât au reușit alte artiste să o facă, până la ea.

Bărbatul alături de care Rihanna are un copil este A$AP Rocky, un tânăr rapper alături de care a avut o relație de prietenie, care s-a transformat într-o adevărată poveste de dragoste. Cei doi tineri în vârstă de 33 de ani și respectiv 34 de ani (Rihanna) vor deveni părinți.

Rihanna a bifat o apariție imperială într-o rochie mulată. Cum arată silueta artistie

Artista este recunoscută pentru aparițiile lipsite de inhibiții, care sparg tipare și atrage atenția de fiecare dată când iese în public. După o perioadă de timp în care a lipsit și s-a concentrat pe dezvoltarea brandului său de produse cosmetice, perioadă care a coincis totodată cu aflarea veștii că este însărcinată, Rihanna pare că a dus dorul ieșirilor cu ștaif.

Ultima sa apariție a fost greu de ignorat, ea îmbrăcând o ținută care îi evidențiază silueta și burtica de gravidă. Rochia din piele se mulează pe corp, iar trenciul special îi încununează ținuta. Cel din urmă obiect vestimentar a fost prezentat în cadrul unei prezentări de modă chiar cu câteva zile înainte și a fost vedeta serii pentru un brand uriaș.

VEZI MAI MULTE FOTOGRAFII ÎN GALERIA FOTO

Cine este A$AP Rocky, iubitul Rihannei

Rakim Athelaston Mayers cunoscut și ca A$AP Rocky este rapper, compozitor, producător de discuri, model, actor și regizor de videoclipuri muzicale americane. Este membru al colectivului de hip hop A $ AP Mob, din care și-a adoptat numele, potrivit a1.ro.

Acesta s-a apucat de rapp la vârsta de nouă ani, când s-a mutat la Harrisburg, Pennsylvania. A învățat cum să cânte de la fratele său mai mare. Când Mayers avea 12 ani, tatăl său a intrat în închisoare fiind acuzat de vânzare de droguri; mai târziu acesta a murit în 2012. Acesta a avut conflicte cu legea, fiind reținut chiar pentru trafic de stupefiante.

În articolul

Rihanna, apariție imperială într-o rochie mulată. Cum arată silueta artistei care urmează să aducă pe lume un copil

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp