Happy People
Rihanna este din nou însărcinată. Cântăreața a ținut să facă anunțul în cadrul show-ului din finala Super Bowl

Publicat pe 13.02.2023 la 08:35. Actualizat pe 13.02.2023 la 09:39

Rihanna este din nou însărcinată. Cântăreața a ținut să facă anunțul în cadrul show-ului din finala Super Bowl. Vedeta a îmbrăcat un costum de culoare roșie.

Rihanna și-a anunțat fanii că este însărcinată pentru a doua oară în cadrul Super Bowl

Getty Images

Un reprezentant al celebrei cântăreței a confirmat vestea că Rihanna este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Aceasta a cântat în cadrul Super Bowl și a purtat o ținută care i-a lăsat la vedere burtica de gravidă.

Rihanna este din nou însărcinată cu rapperul A$AP Rocky

Celebra artistă este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Suspiciunile au apărut după ce Rihanna s-a afișat cu burtica de gravidă pe scena Super Bowl. Îndoielile au dispărut la scurtă vreme după aceasta a început să cânte în fața tuturor.

View this post on Instagram

A post shared by RİHANNA (@rihannaofficiall)

“Un reprezentat al cântăreței a confirmat că devia este însărcinată după ce a oferit un spectacol de zile mari.”, se arată pe site-urile oficiale, scrie tvnotas.com.mx. Burtica de gravidă nu a putut trece neobservată. Constumul roșu pe care l-a purtat aceasta a reușit să scoată adevărul la iveală. Originară din Barbados, artista a cântat timp de 13 minute melodiile sale celebre printre care Work, Diamonds, Umbrella, printre altele. Deși a încercat să țină pasul cu dansatorii, starea sa avansată de sarcină i-a limitat multe dintre mișcări.

Amintim faptul că Rihanna a devenit mămică pentru prima oară în urmă cu un an. A dat naștere unui băiețel, fructul iubirii cu artistul A$AP Rocky. Până în prezent, aceasta nu a oferit niciun detaliu legat de viața sa în această nouă etapă. Nu se cunosc mai multe despre cea de-a doua sarcină, asta pentru că nu a vorbit până acum de ceea ce trăiește în prezent.

“Cred că voi aduce pe cineva cu minte. Nu știu sigur încă.”, a declarat Rihanna înainte de marea apariție pe scena Super Bowl. Cu toate că a menționat acest lucru, fanii s-au gândit în mod natural că va performa alături de artiști recunoscuți precum Jay – Z, Drake sau Eminem. Cântăreața nu a avut niciun moment o astfel de idee, asta pentru că de fapt și-a dorit să ofere un “cadou” neașteptat tuturor celor care au urmărit-o pe scenă.

Rihanna a oferit un spectacol de zile mari pe scena Super Bowl

Audiența nu a întârziat să apar, asta pentru că Rihanna a cântat melodia Better have my money, un semn că aceasta nu a ținut să fie plătită pentru prestația sa în cadrul Super Bowl. În timp ce cântăreața și-a susținut concertul de la înălțime, dansatorii săi au oferit o coregrafie specială. Artificiile au apărut la scurtă vreme după ce a început piesa We found love.

Atunci când toată lumea credea că Rihanna va reveni din nou în atenția publicului cu noi melodii, vestea că este însărcinată pentru a doua oară i-a lăsat convinși că va trece o bună perioadă de timp până când acest moment va avea întâietate. Cu toate că a cântat mai multe piese pe care le-a creat alături de alți artiști, aceștia nu s-au prezentat alături de ea pe scenă. Printre ei se numără și Jay – Z, Kanye West sau DJ Khaled. Absența lor nu a fost totuși semnalată, asta pentru că toată lumea a fost vrăjită de burtica de gravidă a vedetei. Rihanna a mărturisit că i-a urmărit prestația faimoasei Beyonce, atunci când artista și-a dezvăluit sarcina în cadrul MTV VMA în 2011.

În articolul

Rihanna este din nou însărcinată. Cântăreața a ținut să facă anunțul în cadrul show-ului din finala Super Bowl

:
Share pe Facebook Share pe WhatsApp